Gentofte Kultur & Festdage bliver skudt i gang på Schæffergården, torsdag den 13. juni 2013 fra kl. 15.00, hvor portene slås op for danseglade børn og unge, som inviteres indenfor til en unik balletoplevelse.

Mellem kl. 15.00-18.00 kan børn og unge (4-14 år) få lov at mærke på egen krop, hvordan det er at være balletdanser. Helle Keis og Skovserballetten indtager Festsalen på Jagtslottet, og står for at instruere dem, der kigger forbi i klassisk ballet. Alle kan være med her – både drenge og piger.

Balletskolen har tutuer med som pigerne kan få lov at danse i. De kan også få sat en rigtig balletknold og prøve at stikke fødderne i et par tåspidssko som har siddet på fødderne af en kongelig balletdanserinde. For drengene er en stor del af balletten at lave styrke- og balanceøvelser, for i ballet skal man være stærk. Drengene bærer på pigerne og laver de helt store ninjaspring og cirkelspark.

Under balletundervisningen er Schæffergårdens café åben, så forældrene kan slå tiden ihjel der.

Alle er velkomne, ingen tilmelding nødvendigt. Vi ses i Festsalen på Jagtslottet, Schæffergården, Jægersborg Allé 166, 2820 Gentofte.