Billetsalget åbner 18. oktober kl. 10.00 HER

Om Balletten

“I Juleby er forberedelserne til julen i fuld gang. Fra gavefabrikken lyder der høje klonk og klank og i køkkenet er Mor Jul ved at bage lækre småkager. Luften er fyldt med magi og kanel og alt ånder fred. Julefred. Men langt ude på isen i Sortebjerget bor “mørket”, som har lagt skumle planer om at ødelægge julen, ved at stjæle Mor Juls magiske grydeske. Uden grydeskeen forsvinder al harmonien og freden. Pludselig slukker lyset i Juleby, og der går et underligt vindpust gennem alle. Grydeskeen er væk og Mor Jul er pludselig faldet i en dyb dyb søvn og ingen har styr på noget. Nisserne demonstrer og vil have mere grød og bedre arbejdsforhold, rensdyrene er på vej på charterferie, og der er kaos i gavefabrikken. Ingen har længere julen for øje. Nisserne Pjiske og Pjaske begiver sig derfor ud på en farlig færd for at skaffe grydeskeen og dermed julefreden tilbage. De møder rensdyret Oline, som bliver holdt udenfor af de andre rensdyr fordi hendes næse ikke kan lyse. Til gengæld har Oline en god lugtesans, så hun slår sig til Pjiske og Pjaske og hjælper dem ved at snuse sig i retning af grydeskeen. De begiver sig ud på en farlig rejse ud af Juleby til Sortebjerget, hvor de skal forbi nogle væsener der hedder Flaksere og gennem en farlig labyrint for at komme ind i Sortebjerget. På deres rejse møder de dansende juletræer, skovtrolde, ildfluer og mørkevæsener og mange andre. Men vil det mon lykkes Pjiske, Pjaske og Oline at skaffe Mor Juls Grydeske tilbage? Og hvad med Olines næse, mon den kommer til at lyse?”

Få svar på det hele til Balletkompagniets juleballet som er en hyggelig familie-ballet fremført af Balletkompagniets elever i Portalen 13.-15. december 2015.

“Den Magiske Grydeske” fremføres i Greve Teater- & Musikhus, Portalen 1, 2670 Greve:

  • søndag d. 13. december kl. 12.00
  • søndag d. 13. december kl. 17.00
  • mandag d. 14. december kl. 18.00
  • tirsdag d. 15. december kl. 18.00

Booking, betaling og afhentning af billetter

Vi åbner for billetsalget til Balletkompagniets juleballet online søndag d. 18. oktober kl. 10.00.

I toppen af hjemmesiden vil du finde en fane der hedder “Billetter”, og her foregår billetsalget. Billetterne er nummerede og sælges efter først-til-mølle princippet. Voksenbilletter koster 100 kr., børnebilletter (børn u. 11 år) 50 kr.

Når du har booket billetter modtager du en bekræftelsesmail.

Bookingen er bindende, og så snart vi modtager den, pakker vi nummererede billetter til dig. Billetterne afhentes og betales i billetlugen på Portalen på forestillingsdagen inden forestillingen. Husk derfor kontanter og aller helst lige penge (der kan også betales med Mobilepay).

Video

Balletkompagniet producerer en video af “Den Magiske Grydeske”, som efterfølgende kan downloades eller streames online for ca. 100 kr.. Vi sender linket til downloadet ud på hjemmesiden samt på mail efter forestillingen.

Hjælpeforældre

Vi har brug for 2-3 hjælpeforældre pr. optrædende hold. Hjælpeforældrene holder styr på sin gruppe af børn, og hjælper med til og fra scenen, og sørger for at de har det godt, har tisset af inden de skal på, og at kostumerne sidder pænt. Hvis du vil hjælpe til kan du melde dig som hjælpeforældre til ballet@balletkompagniet.dk. Husk at skrive hvilket hold du ønsker at hjælpe. Hjælpeforældre møder ind 10 min. inden sit hold, så de kan nå at få et skilt og en afkrydsningsliste inden deres børn ankommer. Hjælpeforældre skal ikke have publikumsbillet, da de sidder sammen med de medvirkende. Skriv med det samme til os, hvis du vil være hjælpeforældre.

Medvirkende

Medvirkende børn skal ikke have en publikumsbillet – de deltager gratis og låner kostume af balletskolen gratis. De yngste medvirkende får mulighed for at se forestillingen, da de sidder på de forreste rækker op til scenen. De ældre elever er i garderober under scenen.

Mødetider for medvirkende og hjælpeforældre kommer på en seperat mail.

Herunder kan det ses, hvilke elever, der medvirker i de fire forestillinger:

(kan du ikke huske holdnummeret kan du finde det ud fra træningstiden HER – hold i Skovshoved starter med S, City2hold med C, Ørestadhold med Ø og Vanløsehold starter med V i holdnummeret)

Roller-jul-2015

plakat-small-den-magiske-grydeske

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *