Billetter til juleballetten

Bindende booking af billetter til Balletkompagniets juleballet 2019: Nøddeknækkeren

Områder med * er nødvendigt

Forestillingen er en nyopsætning, hvor vi har omskrevet den fantastiske klassiker for at gøre fortællingen endnu mere børnevenlig. Forestillingen er iscenesat af os selv, og koreograferet af underviserne. Det er årets største produktion med masser af fine kostumer og et hyggeligt juleeventyr for hele familien – vi glæder os allerede enormt meget.

Juleballetten 2019 strækker sig over tre dage, hvor hvert hold medvirker én dag:

  • Søndag d. 8. december på “Portalen” kl. 12.00
  • Lørdag d. 14. december på “Portalen” kl. 10.00, kl. 13.00 & kl. 16.00
  • Søndag d. 15. december på “Portalen” kl. 10.00, kl. 13.00 & kl. 16.00

Adressen er “Greve teater- og musikhus” på Portalen 1, 2670 Greve.

Medvirkende

Medvirkende elever er dem, som går på hold for 4-årige, 5-årige, 6-7-årige, 8-11-årige og 12-17-årige.
Tumlingehold, hold for 3-årige og voksenhold medvirker ikke i juleballetten.

Medvirkende skal forvente at møde ind på teatret ca. en time inden forestillingsstart. Præcise mødetider er sendt ud pr. mail. Forestillingen varer ca. 1 time og 15 min.

Til juleballetten skal man ikke tilmelde sig som medvirkende – vi melder som udgangspunkt alle til.

Medvirkende børn skal ikke have en publikumsbillet – de deltager gratis og låner kostume af balletskolen gratis. Kan man ikke deltage, skal det meddeles direkte til underviseren, som vil notere sig det.

Under forestillingen er der 1-3 hjælpeforældre som passer på børnene og følger dem til og fra scenen, hjælper med kostumer, og at de får tisset af mv. De aller yngste medvirkende sidder på de forreste rækker op til scenen. De ældre elever er i garderober bag og under scenen. Mødetider for medvirkende og hjælpeforældre kommer på en separat mail.

Herunder kan det ses hvilke elever, der medvirker i de forskellige forestillinger:

(kan du ikke huske holdnummeret, kan du finde det ud fra træningstiden HER – hold i Skovshoved starter med S, City2-hold med C, Fields-hold med F, DGI-byen-hold starter med D, Hørsholm-hold starter med H og Vanløse-hold starter med V i holdnummeret)

NB! Vær opmærksom på at hold S36, C36, , F36, V36, F44, F46, S46, V46 medvirker i flere forestillinger.

 

Kostumer

Kostumer lånes af Balletkompagniet, og vi medbringer dem på teatret på forestillingsdagen. Piger skal medbringe egne trikot og balletsko, og man skal komme med håret opsat i en stram knold uden synlige elastikker eller spænder. Drenge skal have balletsko og deres almindelige træningstøj med.

Booking, betaling og afhentning af billetter

Billetter kan bestilles fra d. 1. november 2019 kl. 10.00. Billetterne er nummererede og sælges efter “først til mølle”-princippet.

Bemærk at billetbookingen er bindende og evt. uafhentede billetter betales efterfølgende, opkrævning kommer via mail.

  • Voksenbilletter koster 130 kr.
  • Børnebilletter (børn u. 11 år) 65 kr. (Der skal ikke købes billet til den medvirkende eller hjælpeforældre)
  • Børn under 2 år, som kan sidde på skødet, er gratis.

Når du har booket billetter, modtager du en bekræftelsesmail, som er din kvittering på, at billetterne er dine. Husk at tjekke dit spamfilter for kvitteringen, hvis du ikke modtager den. Ofte er den at finde her.

Så snart vi modtager din bestilling, pakker vi nummererede billetter til dig. Billetterne afhentes og betales i billetlugen på Portalen på forestillingsdagen inden forestillingen. Husk kontanter og allerhelst lige penge. Der kan også betales med MobilePay, men vores erfaring er, at det tager meget lang tid, så for at tage hensyn til hinanden og få køen til at glide, så hæv kontanter og tag med i stedet.

Hvis der er flere børn i samme husstand, som går til ballet hos os og som skal medvirke i hver deres forestilling, får I billetterne til anden forestilling uden beregning. I det tilfælde skal der sendes en mail til billetter@balletkompagniet.dk efter bestilling her på siden. Se bort fra, at der står, I skal betale fuld pris.

Video

Forestillingen filmes med et stilstående kamera fra midten af salen. Denne video vil gratis kunne downloades efter forestillingen, hvor jeg sender en mail ud til de medvirkende med et link og en kode til videoen. Vores stilbilledsfotograf vil tage situationsbilleder af forestillingen samt holdbilleder af hvert hold, som efterfølgende lægges ud på Balletkompagniets facebookside, så alle kan se dem. Vi kan ikke garantere, at alle elever er med på billederne, vi tager. Ønsker man video og andre billeder, er man velkommen til at tage dem selv, så længe det foregår uden blitz.

Hjælpeforældre

Til forestillingen har vi brug for hjælpeforældre. Hjælpeforældre er frivillige forældre, som sidder sammen med de medvirkende under forestillingen, følger dem til og fra scenen, sørger for, at alle er i kostumer, har tisset af og har det godt. Hjælpeforældre møder ind 15 min. inden deres hold og bliver til den sidste elev fra holdet er afhentet igen. Vi sætter 1-3 hjælpeforældre på hvert hold, afhængigt af hvor mange elever der er. Ønsker du at være hjælpeforælder eller høre mere om det at være hjælpeforældre, så send en mail til patricia@balletkompagniet.dk med hvilket hold, du ønsker at hjælpe på.

Hvis I er nysgerrige på, hvordan sidste års juleballet så ud, så kan I se balletten HER. Videoens password er “Balletkompagniet”.

Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os til en hyggelig dag i ballettens og julens tegn.