Vi håber I har haft et godt nytår og glæder os til at se jer allesammen igen fra d. 12. januar 2015.

En tilmelding til Balletkompagniet løber indtil juni måned. Over julen optager vi mange venteliste-elever og nye elever. Derfor skal alle, som ikke allerede har betalt for hele året bekræfte, at de ønsker at beholde deres plads – det sker på følgende måde:

Eksisterende elever

Eksisterende elever har allerede tilmeldt sig indtil juni 2015. Hvis du kan se, at systemet selv har hævet her i januar, så er alt i den skønneste orden.

I skal blot gennemføre betalingen via et link, som I fik tilsendt i løbet af december. Her skal I bekræfte betalingen for den kommende balletperiode: januar-juni 2015 (Ørestad dog januar-maj 2015)

De eksisterende elever skal oprette sig via linket i perioden 1.-8. januar herefter åbner vi tilmeldingen for alle.

Pr. 10. januar lægges alle de resterende pladser op, så man igen kan tilmelde sig gennem hjemmesiden under fanen ”Tilmelding”, så det er vigtigt at gå ind og sætte betalingen op, ellers begynder vi at ringe til dig for at høre om du ønsker at beholde pladsen.

Vær opmærksom på at vi holder en plads til alle eksisterende elever, og at vi skal modtage en skriftlig udmelding på bogholderi@balletkompagniet.dk hvis ikke I ønsker at beholde pladsen på balletholdet i 2015.

 

Nye elever

Balletskolen optager nye elever i perioden januar-marts på alle begynderhold så længe der er pladser. Tilmeldingen åbner 10. januar. Man kan tilmelde sig vores hold via hjemmesidens fane ”Tilmelding”.

Alle hold kan bookes online. Hvis man tilmelder sig et øvet hold, er den første time en prøvetime for både elev og underviser, hvor vi ser om holdet er det rigtige for eleven.

Venteliste-elever

Løbende i perioden 1.-9. januar vil vi tilbyde pladser til vores venteliste pr. mail.