Lørdag d. 17. august 2013 kan du opleve Balletkompagniet – Vestegnens balletskole – fremføre balletten “Dukkemageren” skabt og koreograferet af Dana Elisabeth Wilderspin.

Om “Dukkemageren”, som er skrevet til Balletkompagniet.

Balletten handler om 4 mekaniske dukker, som ønsker deres frihed.

De ved, at dukkemageren har et magisk tørklæde, som kan sætte dem fri, så da dukkemagerens 8 håndlangere fører dem ind foran dukkemageren for at danse, og han falder i søvn, ser en af dukkerne sit snit, griber chancen (og tørklædet!) og flygter med de andre dukker.

Da vågner dukkemageren, panikken spreder sig, og jagten går ind.

Dukkerne er nu alene i verden, men freden har endnu ikke sænket sig, da de jo er på flugt. De vrede håndlangere og dukkemageren finder dem endelig, men efter at have set deres triste dans får dukkemageren ondt af dem, og han giver dem deres frihed. Dukkerne kan ikke tro deres øjne, og til alles overraskelse får hver og én del i glæden!

Forestillingen varer 15 min.

Efter forestillingen underviser Balletkompagniets professionelle undervisere en gratis ballettime for alle interesserede (4-14 år). Balletundervisningen er mellem kl. 12.30 – 13.30. Her kan du på egen krop finde ud af, hvad ballet er for noget. Du kan også få lov at stikke fødderne i et par tåspidssko som har siddet på fødderne af en kongelig balletdanser.

Læs mere om Callisto Festivalen

Læs mere om Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *