Balletkompagniet er balletskolen i Skovshoved, Ørestad, Vanløse og Taastrup som tilbyder undervisning i klassisk ballet. Her er undervisning for alle mellem 3 og 100 år.

 

Balletskolen i Skovshoved ligger kun et par minutters gang fra Ordrup Station i Klampenborg i Skovshoveds Idrætsforening på Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg. Det er nemt at komme til Balletkompagniet Skovshoved fra København, Hellerup og Charlottenlund, og balletskolen ligger centralt for nordsjælland, Gentofte, Vedbæk, Holte, Lyngby, Rungsted mv.

Balletskolen i Vanløse ligger et stenkast fra Vanløse St. og metroen. Balletkompagniet Vanløse er let at komme til fra Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj, Gladsaxe og København.

Balletskolen i Ørestad holder til på Ørestads Gymnasium lige ved Metrostationen Ørestad. Det ligger meget tæt på storcentret Fields. Balletkompagniet Ørestad er let at komme til fra København og Amager, og tager man metroen tager det ikke længere end et kvarters tid fra Vanløse og Frederiksberg.

Balletskolen i City2, Taastrup holder til i Storcentret City2. Inden for 8 minutters gang har man Høje-Taastrup station, som gør Balletkompagniet City2 tilgængeligt selvom man ikke er i bil. Balletkompagniet City2 er nemt at komme til fra Taastrup, Ishøj, Albertslund, Ishøj Landsby, Hedehusene, Roskilde, Greve, Tune, Solrød og Vallensbæk.

 

 

Se Balletkompagniets program over balletundervisningen HER og tilmeld dig HER.