Velkommen til Balletkompagniet

Balletkompagniet er balletskolen i Storkøbenhavn, der siden 2007 har undervist i klassisk ballet for alle. Vi har fokus på at udvikle alle vores elever,  uanset udgangspunkt, modenhed og evner. Her gør vi det sjovt at lære at danse ballet, og vi glæder os til at tage imod dig, om du er nybegynder eller rutineret. Du bliver en del af et stærkt fællesskab og et trygt læringsmiljø, hvor du får en masse udviklende oplevelser.

Her på balletskolens hjemmeside kan du finde information om tilmeldingpriser, vores webshop, du kan lære vores undervisere at kende, læse om vores traditionertilgang til tåspidstræning, vores tilbud til talenter og meget mere. Via vores youtube-kanal kan du tyvstarte din ballettræning med en masse sjove videoer.
Vi håber, at du har lyst til at tilmelde dig, så vi kan se dig på et af vores ballethold og byde dig rigtig hjertelig velkommen til Balletkompagniet.

Om

Balletkompagniet er ejet og ledet af Helle Keis, som har drevet balletskolen siden 2007. Helle startede med at undervise i 1999 og har sin baggrund fra Det Kongelige Teaters Balletskole, Dansescenens Juniorkompagni, Gøteborgs Balletakademi mv. Helle har ved siden af den kreative baggrund en kandidatgrad i Ledelse af Kreative Virksomhedsprocesser fra CBS.


Balletkompagniets undervisning er udviklet over lang tid og undervisningsplanerne opdateres løbende i samarbejde med underviserne. Vi værner om vores trygge læringsmiljø, som er opbygget over mange år, med fokus på positiv og konstruktiv feedback.

Hvorfor danse ballet?

Gennem ballet får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde, og dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Ballettræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk og styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener.

Balletstudier

Balletkompagniet har otte dejlige balletstudier som ligger i;

City2 (Taastrup), DGI-byen (København V), Fields (Ørestad), Hørsholm, Nordhavn, Pejsegaarden (Brønshøj), Skovshoved og Vanløse.