OM

Balletskolen Balletkompagniet er ejet og ledet af Helle Keis, som har drevet balletskolen siden 2007. Helle startede med at undervise i 1999 og har sin baggrund fra Det Kongelige Teaters Balletskole, Dansescenens Juniorkompagni, Gøteborgs Balletakademi mv. Helle har ved siden af den kreative baggrund en kandidatgrad i Ledelse af Kreative Virksomheder fra CBS i bagagen.


HVORFOR DANSE BALLET?

Gennem ballet får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde, og dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Ballettræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk og styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener.


BALLETSTUDIER

Balletkompagniet har syv dejlige balletstudier som ligger i;
City2 (Taastrup), DGI-byen (København V), Fields (Ørestad), Hørsholm, Pejsegaarden (Brønshøj), Skovshoved og Vanløse.
Du finder adresserne på vores studier HER.

BALLETKOMPAGNIETS TRADITIONER

SE PÅ-DAGE
Hver sidste undervisningsgang i måneden har vi “se på-dag” for vores elever mellem 3 og 7 år, hvor vores elever kan tage deres forældre og søskende med ind i træningssalen de sidste 10 minutter af undervisningen. Når der ikke er se-på-dag, er balletstudiet forbeholdt dem, som går til ballet. 

JULEBALLET
Her hos Balletkompagniet synes vi, at det at optræde hænger sammen med at gå til ballet. Derfor bruger vi hvert år mange kræfter at opsætte en stor juleballet (samt en Diplomoverrækkelse ved sommerafslutningen). Vi har en forfatter tilknyttet, som skriver et moderne juleeventyr til os, der bliver iscenesat og koreograferet. Alle børn og unge fra fire år medvirker i forestillingen. Det er vores ambition at give de medvirkende en udviklende oplevelse, hvor de i et fint kostume får lov til at danse på en rigtig scene. Vi laver et program, hvor historien er fortalt, og hvor alle medvirkendes navne står på rollelisten. Dette er for at vise vigtigheden af hver enkelt danser – alle er nemlig lige vigtige. Forestillingen bliver filmet, og videoen bliver sendt til alle elever, efter at de har optrådt. På den måde kan de opleve helheden af vores juleballet, da man som medvirkende som regel ikke kan se forestillingen, man selv danser i. Vi har flere monitors backstage, hvor man kan se forestillingen live i ventetiden før og efter ens optræden, men for at få helheden, må man se videoen efterfølgende. Juleballetterne har været vist på Bremen Teater, Bellevue Teatret og Portalen i Greve. 

OPTRÆDEN PÅ DET KONGELIGE TEATER
Balletkompagniets elever (meget øvede 10-17 år) bliver hvert år inviteret til at optræde på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Arrangementet hedder “Store Balletskoledag”, hvor Det Kongelige Teater inviterer et par håndfulde balletskoler på landsplan til at optræde. Her får vi lov at vise en mini-ballet på ca. 20 minutter. Desuden får vi en hel dag bag scenen på det store flotte teater. En skøn oplevelse for alle! Tilmelding sker som respons på mailinvitation. 

DIPLOMOVERRÆKKELSE
Balletkompagniets sæson slutter midt i juni måned. Her viser alle hold (fra 3-17 år), hvad de har lært gennem året, og alle elever får et diplom overrakt på scenen for at have gennemført balletsæsonen. Diplomoverrækkelsen afholdes på Portalen i Greve.


DET PRAKTISKE

NÅR DU GÅR TIL BALLET PÅ BALLETKOMPAGNIET SKAL DU HUSKE:

  • at komme hver uge og til tiden, det gør det sjovere for alle. Så kan vi komme hurtigt i gang med balletklassen og rykke hurtigt fremad.
  • at sætte dit hår op i en knold, hvis det er langt nok.
  • at have tætsiddende træningstøj på, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.
  • at lade smykker og tyggegummi blive uden for balletstudiet.
  • at tage en vandflaske med ind, hvis du har brug for vand under klassen – bare husk at det ikke må være en glasflaske.

HUSSTANDSRABAT
Hvis flere personer tilmelder sig fra samme husstand (samme adresse), eller hvis samme elev går på mere end ét hold om ugen, giver vi husstandsrabat. Der betales fuld pris for det dyreste hold og gives 15% rabat på alle andre tilmeldinger.

I TILFÆLDE AF SYGDOM
I tilfælde af at underviseren bliver syg, bestræber os altid på at stille med en vikar som første prioritet til at undervise timerne. Hvis det ikke kan lade sig gøre, tilbyder vi at tilbagebetale kontingent for den mistede ballettime (1/4 af månedsbetalingen). I tilfælde af, at du/dit barn ikke selv kan deltage i undervisningen, bedes du melde afbud på mail til ballet@balletkompagniet.dk.

UDMELDELSE
Ønsker du at udmelde dig, send da en mail til ballet@balletkompagniet.dk senest den 25. i måneden for at gælde pr. den 1. i følgende måned.

TILMELDING


Kontakt os