NY BALLETSÆSON

Vores balletsæson starter i uge 32, og vi glæder os til at se både nye og velkendte ansigter!

På Balletkompagniet har vi ballethold for nybegyndere til meget øvet. Vi har fire studier med hold for alle aldre:

 • Baby/Gravid-ballet (ballet for gravide og for forældre med baby i bæresele)
 • 1-3 år (tumlingehold for barn + voksen)
 • 3 år (ballethold med se-på-dage sidste 10 min. af klasse sidste træningsgang i måneden)
 • 4 år (ballethold med se-på-dage)
 • 5-6 år (ballethold med se-på-dage)
 • 7-10 år
 • 11-18 år (nogle hold kan tilvælge tåspids-træning)
 • Voksen (nogle hold kan tilvælge tåspids-træning)
 • Soft (ældre)

Start på balletskolen

Første time på Balletkompagniet er altid en gratis prøvetime, så send os en mail, hvis du vil kigge forbi og prøve kræfter med ballettræning.

Hvis du efter første time ikke ønsker at beholde pladsen, annullerer Balletkompagniet tilmeldingen og returnerer betalingen igen, dog er det vigtigt at du kontakter vores administration inden 2. træningstime på ballet@balletkompagniet.dk.

Da der er rift om pladserne, kan det være en god idé at tilmelde sig inden prøvetimen og derefter udmelde sig, hvis man ikke ønsker at fortsætte. Møder du bare op kan du få en prøvetime, hvis der er plads på holdet, og vi kan ikke garantere alle plads.

Adresser på balletstudier

 • Skovshoved: Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg. Undervisningen foregår i Skovshoveds Idrætsforening på 1. sal i dansestudiet.
 • City2: Hveen Boulevard, 2630 Taastrup. Undervisningen foregår på plan 4 i Balletkompagniets eget dansestudie, som ligger overfor fitness dk. Gul indgang er den nærmeste.
 • Vanløse: Bogholder Allé 40 kld., 2720 Vanløse. Gå ind i gården og ned af trappen og følg gangen ind. Omklædningen er på højre hånd, herre og dame. Fortsætter du lige ud kommer ind til cafeområdet som har direkte adgang til balletstudiet.
 • Ørestad: Fields, Arne Jacobsens Allé 16, 3. sal., 2300 København S. Tag elevatoren ved Bilka op til 3. sal, hvor vores balletstudie ligger.

Når du går til ballet skal du huske

At komme hver uge og til tiden, det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med balletklassen og rykke hurtigt fremad. At sætte dit hår op i en knold. At have tætsiddende træningstøj på, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Påklædning

Når man danser ballet på Balletkompagniet anbefaler vi, at man køber et par balletsko. Vi sælger balletsko i vores webshop for 179 kr. til børn og 249 kr. til unge/voksne. Bare kom i strømper den første gang. Derudover skal pigerne have trikots (rosa strømpebukser) på, og en dragt efter eget valg. Trikots sælger vi for 65 kr. for børn og 95 kr. for unge. Gennem vores webshop kan man ligeledes købe dragt, skørter og heldragt til drengene. Drenge skal alternativt have gamacher og en t-shirt på. Hvis man har langt hår skal det sættes op i en knold til ballettræningen. Hvis pigerne ønsker at have et skørt på er det helt ok, så længe det ikke er længere end lige over knæet.

Prøvetimer

Vi har gratis prøvetimer på de hold, som ikke er fyldt op. Man er altid velkommen til at tage en ven eller veninde med som vil prøve at danse ballet.

Sæson 2016/17

Se vores kalender for ferier og forestillingsdatoer i 2016/17.
Vores ballethold kræver 7 tilmeldinger – vi finder altid en løsning, men kan godt finde på at rykke lidt rundt på holdene, hvis et hold har for få tilmeldinger. De børnehold der fortsat ikke er nået min. 7 elever 1. september vil vi slå sammen med andre hold for samme aldersgruppe. Voksenhold med mindre end 7 elever kører indtil december 2016, hvorefter vi må lægge holdene sammen.

 

Vi glæder os til at se jer!

8 tanker om “Opstart balletsæson 2016/17

 1. Karina Hejlesen Jensen siger:

  Hej,

  Min datter Amalie på 9 år har i længere tid spurgt, om hun ikke må gå til ballet. Nu er jeg blevet “mør” og vil høre, om I har plads på holdet for 7-10 årige, og hvornår undervisningen ligger. Vi bor i Charlottenlund, så vi vil helst gå i Klampenborg, hvis det kan lade sig gøre.

  På forhånd tak for hjælpen.

  Bh Karina

  • Helle Keis siger:

   Kære Karina

   Tak for din besked.
   Det kan vi sagtens finde ud af – vi svarer dig på mail 🙂
   VH Helle

  • Helle Keis siger:

   Hej Hannah,

   Tak for din kommentar. I er meget velkomne til en gratis prøvetime. Inde under den fane som hedder “Ballethold” på vores hjemmeside, kan du finde det hold, som I ønsker at prøve. Derefter er I velkomne til at møde op og prøve at være med på dét hold.

   Du er velkommen til at skrive en mail til helle@balletkompagniet.dk hvis du har brug for hjælp til at finde det rette hold.

   Vh. Helle

 2. Daniela siger:

  Hej

  Vi har et datter på 4½ år og hun vil meget gerne gå til ballet. Vi vil høre, om I har plafs på holdet for 4-5 årige i weekend?

  Vi bor i Rødovre, så vi vil helst gå i Vanløse,hvis det kan lade sig gøre.

  På forhånd tak for hjælpen!

  • Helle Keis siger:

   Hej Daniella,

   Tak for din kommentar. Vi har plads på vores hold for 4-årige i weekenden i Vanløse. Vi har både et hold lørdag og søndag, du kan se nærmere detaljer om holdet inde under fanen, som hedder “ballethold”. I er meget velkomne til en prøvetime først på det hold, I ønsker.

   Vh. Helle

 3. Sarah siger:

  Hej
  Jeg er en 22-årig kvinde, der længe har haft et ønske om at gå til ballet. Er det forsent at prøve kræfter med det nu? Hvor god kan jeg blive? Jeg har et ønske om at blive virkelig god, hvis det kan lade sig gøre.

  • Patricia Hartmann siger:

   Kære Sarah,

   Tak for din besked.
   Det er aldrig for sent at starte til ballet, og vi har både begynder- og øvede hold for voksne. Du skal være velkommen til en gratis prøvetime, som du tilmelder dig via vores hjemmeside under “tilmelding”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *