Igen i år er der mulighed for at dedikere en uge af sin sommerferie til balletten med vores dygtige underviser Amalie Peronard.

De seneste år har vi haft stor succes med at afholde en summercamp, hvor vores elever har mulighed for at fordybe sig i balletten udenfor den sædvanlige undervisning, og derfor slår vi i uge 31 igen dørene op til en givende uge i ballettens tegn. Summercampen foregår i vores studie i City2, Taastrup, den er tilegnet elever mellem 8-12 år og niveauet er for let øvede og øvede elever. Underviser er dygtige, dedikerede Amalie Peronard.

I løbet af ugen vil der øves på balletteknikken samt indøves en dans, som vises frem om fredagen, hvor forældre og søskende er velkomne i studiet til en lille visning af det, eleverne har arbejdet på i ugens løb. Nedenfor kan du se programmet for, hvordan dagene vil forløbe.

kl. 9.15: Studiet åbner
kl. 09.30-10.45 Ballettime
kl. 10.45-11.00 Pause
kl. 11.00-12.00 Repertoire
kl. 12.00-12.45 Frokost
kl. 12.45-13.45 Tematime (fokus på fx mime, samarbejde, pirouetter, musikalitet – fredag er tematimen kostumer og generalprøve)
kl. 14.00 Studiet lukker

Læs meget mere og få alle detaljer med HER, hvor man også tilmelder sig campen.

Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til Balletkompagniets summercamp med Amalie Peronard i vores dejlige balletstudie i City2.

4 tanker om “Summercamp med Amalie Peronard

 1. Mille siger:

  Hej! Jeg ville bare vide om der er en aldersgrænse, fordi jeg er 16 år gammel og vil gerne starte ballet. Men ville gerne først prøve for at se hvis jeg virkelig vil gerne starte dette sport.

  • Patricia Hartmann siger:

   Kære Mille,
   I forhold til summercampen er den forbeholdt elever mellem 8-12 år, men du vil sagtens kunne starte på et af vores hold som 16-årig. Du kan se alle vores hold på hjemmesiden, hvor man også tilmelder sig. Og så er du selvfølgelig velkommen til en prøvetime. Er du i tvivl om noget, kan du skrive til os på ballet@balletkompagniet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *