Nu er vi gået ind i den første efterårsmåned, og for os betyder det, at juleballetten nærmer sig og at vi så småt begynder på dansene, så vi kan nå at være klar til jul.

Igen i år producerer Balletkompagniet en juleballet, der er skrevet af en forfatter særligt til os, iscenesat af os selv, og koreograferet af underviserne. Det er årets største produktion med masser af fine kostumer og et hyggeligt juleeventyr for hele familien – vi glæder os allerede enormt meget. Forestillingen spilles på Portalen, Portalen 1, 2670 Greve.

Til at starte med vil vi bede jer sætte et kryds i kalenderen den 15. december eller 16. december 2018. Herunder kan I se, hvad tid hvert hold skal optræde.

Medvirkende

I skal forvente at møde ind på teatret ca. en time inden forestillingsstart. Vi sender en præcis mødeplan, når vi nærmer os, hvor alle praktiske detaljer fremgår. Forestillingen varer ca. 1 time og 20 min.

Til juleballetten skal man ikke tilmelde sig som medvirkende – vi forventer, at alle deltager og det er gratis at medvirkende. Kan man ikke deltage, skal det meddeles direkte til underviseren, som vil notere sig det.

Kostumer

Kostumer lånes af Balletkompagniet og vi medbringer dem på teatret på forestillingsdagen. Alle piger skal medbringe egne trikot og balletsko, og man skal komme med håret opsat i en stram knold. Drenge skal selv have balletsko med.

Billetter

Billetter købes gennem www.balletkompagniet.dk fra 1. november kl. 10.00. Priser: 130 kr. for voksne og 65 kr. for børn under 11 år. Børn under 2 år som sidder på skødet er gratis.

Video & foto

Balletkompagniet får en video af forestillingen (filmet med ét kamera fra midten af salen), som efterfølgende kan downloades gratis.
Vores fotograf tager situations-stilbilleder, som vil være til rådighed for alle efter forestillingen på vores Facebook-side.

Om årets juleballet

Hjælpeforældre

Til forestillingen har vi brug for hjælpeforældre. Hjælpeforældre er frivillige forældre, som sidder sammen med de medvirkende under forestillingen, følger dem til og fra scenen, sørger for alle er i kostumer, har tisset af og har det godt. Elever mellem 4 og 7 år får plads sammen med deres hold højst sandsynligt i publikumssalen, så de kan se forestillingen. Her sidder hjælpeforældrene med dem, så deres forældre kan se forestillingen fra deres egne pladser. Eleverne afleveres foran scenen inden forestillingen og hentes samme sted efter forestillingen. Eleverne mellem 7 og 18 år er backstage omme i garderober mv. bag scenen. Enkelte hold kan muligvis være i publikumssalen. Hjælpeforældre møder ind 15 min. inden deres hold og bliver til den sidste elev fra holdet er hentet igen. Vi sætter 1-3 hjælpeforældre på hvert hold, afhængigt af hvor mange elever der er. Ønsker du at være hjælpeforælder, send da en mail til patricia@balletkompagniet.dk med hvilket hold du ønsker at hjælpe på.

Hvis I er nysgerrige på, hvordan sidste års juleballet så ud, så kan I enten leje eller købe videoen af forestillingen 2017 her: https://vimeo.com/ondemand/denstorenissenapning.

Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os til en dejlig dag i ballettens og julens tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *