OM

Balletskolen Balletkompagniet er ejet og ledet af Helle Keis, som har drevet balletskolen siden 2007. Helle startede med at undervise i 1999 og har sin baggrund fra Det Kongelige Teaters Balletskole, Dansescenens Juniorkompagni, Gøteborgs Balletakademi mv. Helle har ved siden af den kreative baggrund en kandidatgrad i Ledelse af Kreative Virksomheder fra CBS i bagagen.

I 2019 har Balletkompagniet fået sin første daglige leder, Pi Svenstrup, som leder studiet i Hørsholm, der åbner 5. august 2019.

HVORFOR DANSE BALLET?

Gennem ballet får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde, og dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Ballettræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk og styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener.

BALLETSTUDIER

Balletkompagniet har seks dejlige balletstudier som ligger i City2 (Taastrup), DGI-byen (København V), Fields (Ørestad), Hørsholm, Skovshoved og Vanløse. Du finder adresserne på vores studier HER.

BALLETKOMPAGNIETS TRADITIONER

SE PÅ-DAGE
Hver sidste undervisningsgang i måneden har vi “se på-dag” for vores elever mellem 3 og 7 år, hvor vores elever kan tage deres forældre og søskende med ind i træningssalen de sidste 10 minutter af undervisningen. Når der ikke er se-på-dag, er balletstudiet forbeholdt dem, som går til ballet.

VENNE-BALLETDAG
Tag en ven med til ballet – det sjove bliver endnu sjovere, hvis man gør det med en god ven. Venne-balletdagene ligger to gange om året – én i efteråret og én i foråret. Eksisterende elever modtager invitation til dagen på mail.

JULEBALLET
Jul og ballet hænger unægteligt sammen – og det gør den også på Balletkompagniet. Balletkompagniet har en forfatter tilknyttet, som skriver et moderne juleeventyr til os, som bliver iscenesat og koreograferet – alle børn og unge fra 4 år og op medvirker i forestillingen. Det er en skøn tradition, hvor vores elever får muligheden for at stå på en scene i et rigtigt balletkostume og familier mødes, og nyder den julehyggelige forestilling. Juleballetterne har været vist på Bremen Teater, Bellevue Teatret og Portalen i Greve.

OPTRÆDEN PÅ DET KONGELIGE TEATER
Balletkompagniets elever (meget øvede 8-17 år) bliver hvert år inviteret til at optræde på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Arrangementet hedder “Store Balletskoledag”, hvor Det Kongelige Teater inviterer et par håndfulde balletskoler på landsplan til at optræde. Her får vi lov at vise en mini-ballet på ca. 20 minutter. Desuden får vi en hel dag bag scenen på det store flotte teater. En skøn oplevelse for alle! Tilmelding sker som respons på mailinvitation.

DIPLOMOVERRÆKKELSE
Balletkompagniets sæson slutter midt i juni måned. Her viser alle hold (fra 3 år til voksne), hvad de har lært gennem året, og alle elever får et diplom overrakt på scenen for at have gennemført balletsæsonen. Diplomoverrækkelsen afholdes på Portalen i Greve.

DET PRAKTISKE

NÅR DU GÅR TIL BALLET PÅ BALLETKOMPAGNIET SKAL DU HUSKE:

  • at komme hver uge og til tiden, det gør det sjovere for alle. Så kan vi komme hurtigt i gang med balletklassen og rykke hurtigt fremad.
  • at sætte dit hår op i en knold, hvis det er langt nok.
  • at have tætsiddende træningstøj på, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.
  • at lade smykker og tyggegummi blive uden for balletstudiet.
  • at tage en vandflaske med ind, hvis du har brug for vand under klassen – bare husk at det ikke må være en glasflaske.

HUSSTANDSRABAT
Hvis flere personer tilmelder sig fra samme husstand (samme adresse), eller hvis samme elev går på mere end ét hold om ugen, giver vi husstandsrabat. Der betales fuld pris for det dyreste hold og gives 15% rabat på alle andre tilmeldinger.

I TILFÆLDE AF SYGDOM
I tilfælde af at underviseren bliver syg, bestræber os altid på at stille med en vikar som første prioritet til at undervise timerne. Hvis det ikke kan lade sig gøre, tilbyder vi at tilbagebetale kontingent for den mistede ballettime (1/4 af månedsbetalingen). I tilfælde af, at du/dit barn ikke selv kan deltage i undervisningen, bedes du melde afbud på mail til ballet@balletkompagniet.dk.

UDMELDELSE
Ønsker du at udmelde dig, send da en mail til ballet@balletkompagniet.dk senest den 25. i måneden for at gælde pr. den 1. i følgende måned.

TILMELDING

Kontakt os