Hermed video fra Balletkompagniets forestilling: Stjernefrøet fra Store Balletskoledag 2015.

Forestillingen “Stjernefrøet” havde premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene d. 15. marts 2015.

Om forestillingen:
“Sølvfryd er balletbarn på Det Kongelige Teater og er på vej til teatret. Hun skal tage toget helt alene, og Sølvfryd er nervøs, for hun har fået sceneskræk.
Men alle børn har en skytsengel oppe i stjernehimlen, og da Sølvfryds skytsengel mærker Sølvfryds frygt ændrer hun kurs.
Sølvfryd bliver forskrækket, da der pludselig lander et stjernefrø lige ved siden af hende i toget.
På Nørreport Station åbner dørene og stjernefrøet skubber Sølvfryd ned gennem strøget mod teatret, så hun kan nå til sin forestilling. På vejen oplever de en masse glade gadeperformere, og Sølvfryd prøver hele tiden at blive væk i mængden.
Da de er lige ved at være ved teatret ser Sølvfryd sine veninder, og Sølvfryd bliver misundelig og ville ønske hun også glædede sig. Hun har ondt i maven, for hun er bange for ikke at kunne huske trinnene. Men Stjernefrøet hiver hende gennem det kolde vejr ind på teatret i varmen. Her er påklæderskerne allerede ved at gøre ballerinaerne klar og Sølvfryd mærker presset fra alle sider. Heldigvis har Sølvfryd nu stjernefrøet med sig.” Se, hvordan det går den lille ballerina med at overvinde sin sceneskræk i Balletkompagniets ballet: “Stjernefrøet”
Instruktion: Helle Keis og Dana Elisabeth Wilderspin

Koreografer: Helle Keis, Johanne Høy, Dana Elisabeth Wilderspin, Tiffany Sztuk, Amalie Peronard, Maja Pilipczuk.

Komponister: Knudåge Riisager, Erich Kunzel, Léo Delibes, Niels W. Gade, Adolphe-Charles Adam, Holger Simon Paulli, Dmitry Kabalevsky, Alan Silvestri, Alexander Glazunov

 

Tusind tak til de fantastiske dansere og hjælpeforældre – uden jer ville intet af det her eksistere. Tak for en dejlig Store Balletskoledag.

En tanke om “Balletkompagniet Store Balletskoledag 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *