Balletkompagniet åbner balletstudie i Fields

Balletkompagniet Ørestad har gennem tre år holdt til på Ørestads Gymnasium, men nu har balletskolen fået sit eget studie, som åbner 4. januar 2016.

 

fields-ballet

PRØVETIME PÅ NYE OG EKSISTERENDE BALLETHOLD

Pr. januar 2016 starter der seks nye ballethold for alle aldersgrupper. Alle holdene er på begynderniveau, og alle vil kunne følge med her. Balletskolen giver alle nye elever en gratis prøvetime, og vi glæder os til at se både nye og velkendte ansigter.

Alle eksisterende hold flyttes også til det nye studie og får undervisning der i stedet – her er der både begynderhold og let øvede hold.

BALLETSTUDIET

Balletstudiet er ca. 100 kvm. stort og har parketgulve. Det er et dejligt lyst lokale, som vi glæder os til at fylde med klassisk musik og en masse glade elever.

FACILITETER

I forbindelse med balletstudiet har vi en lille foyer, hvor børn kan klæde om inden deres undervisning, og lægge deres ting imens de danser. Vi har ikke noget toilet, så benyt toiletter i centret.

BALLETHOLD I FIELDS PR. JANUAR 2016


ørestad-hold-2016

TILMELD DIG ET HOLD

Tilmeldingen til de nye hold er allerede åben, og pr. 18. december opdateres og flyttes de eksisterende hold over til det nye balletstudie – tilmelding foregår online HER. Ønsker du en prøvetime er du velkommen til at møde op.

BALLETSKO OG BALLETTØJ

Balletkompagniet har en webshop som forhandler lækkert og stilrent ballettøj og -sko til børn og voksne. De første gange man kommer skal man have tætsiddende tøj på som man kan bevæge sig i, strømper på fødderne og håret opsat væk fra ansigtet.

Der er ingen dresscode på balletskolen, så kom I det du har det behageligt i. Jo mere tætsiddende det er, jo bedre kan vi hjælpe dig. Hvis man ønsker at have et skørt på er det helt ok, så længe det ikke er længere end til over knæet.

 

 

Vi glæder os til at se jer!

4 tanker om “Balletkompagniet i Fields

  1. Lonni Høitbjerg siger:

    Hej Helle

    Min datter vil gerne prøve at gå til ballet, men jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt din balletskole stadig eksisterer.
    Det ser ud som om din hjemmeside ikke er blevet opdateret længe.
    venligst Lonni Høitbjerg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}