Vi har glædet os så meget til at dele denne nyhed med jer: Balletkompagniet åbner et nyt studie i Farum! Med Pi Svenstrup i spidsen slår vi dørene op allerede den 16. september, og vi glæder os til at lære en masse danseglade børn og voksne at danse ballet.

Det dejlige lyse studie ligger på adressen: Rugmarken 18, 3520 Farum.

Balletkompagniet tilbyder følgende hold:

Pi Svenstrup er daglig leder af studiet, ligesom hun også er for studierne i Hørsholm og Pejsegaarden. Yderligere har Pi mange års undervisererfaring. Med sig har hun to dygtige undervisere, der vil varetage undervisningen onsdag eftermiddag og lørdag formiddag.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig holdene HER.

Studiet
Studiet er på 112 kvm og har en stor spejlvæg og væghængte barrer.
Af- og påsætning samt gratis parkering kan foregå umiddelbart uden for studiet.

Studiet er oplagt for alle børn og voksne som bor i Farum, Birkerød, Værløse, Allerød.

8 tanker om “Balletkompagniet åbner i Farum

 1. Monica Sidenius siger:

  Hej,
  Jeg er meget interesseret i, at prøve Hold Fa60 (voksne), onsdag / 7. okt. i Farum. Har gået til ballet som barn og kan tænke mig genoptage det. Er det muligt, at komme til en prøvetime inden tilmelding?
  På forhånd tak for svar. / Monica Sidenius

  • Patricia Hartmann siger:

   Hej Monica.

   Tak for din besked – Hvor er det dejligt, du har lyst til at prøve ballet igen, og du skal selvfølgelig være så velkommen på onsdag. Du tilmelder dig den gratis prøvetime på vores hjemmeside under “tilmelding”.

   Bedste hilsner,
   Patricia / Balletkompagniet

 2. Pia jensen siger:

  Mit barnebarn Nikoline vil gerne gå til ballet, hun er 11 år og har aldrig været til ballet før men har gået til gym i 7 år og meget smidig , kan hun begynde hos jer hun vi gerne kaldes nicole
  Vh pia h jensen

 3. Kathryn Due Jacobsen siger:

  Hej

  Min datter er lige blevet tilbudt en plads på jeres 2-3årig hold om lørdagen. Er timerne online eller fysiske pt og hvor mange gang er der tilbage denne sæson?

  Mvh Kathryn

  • WEBMASTER siger:

   Kære Kathryn

   Undervisningen er online på Zoom indtil vi må åbne balletskolen igen (forventet 21. april). Sæsonen fortsætter som altid til og med juni måned.

   VH Helle

  • Patricia Hartmann siger:

   Hej Helle,

   I maj og juni øver eleverne danse til den årlige diplomoverrækkelse, og derfor er det ikke optimalt at starte til ballet på det tidspunkt. Vi starter ny sæson op i uge 32, og du kan sagtens tilmelde dig eller dit barn hertil allerede nu.

   Bedste hilsner,
   Patricia / Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *