Nu kan gravide starte til ballet og fortsætte efter fødslen og indtil børnene er store nok til at gå på balletskolens andre ballethold. Balletkompagniet tilbyder gratis prøvetime så længe der er ledige pladser.

Babyballet – for gravide og dem med babyer

ballet-for-gravidebaby-ballet-balletkompagniet

En blid motionsform som stimulerer både mor og barn med klassisk musik og elegante bevægelser.

Holdet er for dig, der er gravid og for dig, der har en baby, som har lyst til at være i bæresele. En helt speciel og intim motionsform SAMMEN med din baby.

Ved at danse dig igennem din graviditet toner du dine muskler, styrker din bækkenbund samt opnår en fleksibilitet som forhåbentlig vil hjælpe dig til fødslen. Når din mave vokser vil du begynde at svaje mere og mere og din balance vil ændre sig. Til ballet har vi altid holdningen i fokus og du vil kunne styrke de rette muskler til at undgå for mange lændesmerter. Forskning viser i øvrigt at fysisk aktivitet under graviditeten ikke kun er gavnligt for moderen, men også for det ufødte barn.

Ballet med baby i bæresele/slynge. Dit barn nyde at fortsætte bevægelserne sammen med dig efter fødslen. Babyballet er en helt unik måde at være sammen med dit barn. Du kan stille og roligt få gang i musklerne og dit barn får lov til at være tæt på dig hele tiden, alt imens du svajer og drejer til klassisk musik. Til babyballet vil der være fokus på at få styrket og tonet dine muskler, samt at strække kroppen ud efter fødslen og de, til tider, lange nætter med amning i dårlige stillinger.

Der er intet krav om at have danset før. Her er plads til alle der har lyst til at danse og opnå en større kropsforståelse.

Julie Valentin, som underviser holdet, dansede selv helt op til 38. uge, kun en uge før hun fødte, og hun vil derfor guide jer individuelt alt efter hvor lang I er i jeres graviditet og efter hvor store jeres babyer er.

Babyballet undervises i vores balletstudie i Fields i Ørestad og koster 340 kr. om måneden.

Holdet starter tirsdag d. 9. august – tilmelding starter 1. juli 2016 Klik her for tilmelding (åbner 1. juli)

Tumlingeballet

(balletundervisning for børn 2-3 år og mor/far)

tumlingballet sorthvidDans og bevæg dig med din tumling. Om dit barn kravler, lige er begyndt at gå eller løber der udad, så er tumleballet en skøn måde at stimulere dit barns naturlige lyst til at bevæge sig til musik.

Til tumlingballet starter vi altid i en rundkreds på gulvet, hvorefter vi både danser hver for sig og med barnet på armen. Vi tumler på gulvet, danser med farverige tørklæder og begynder at lære kroppen og alle dens dejlige bevægelsesmuligheder at kende. Tag gerne en måtte med.

Der stilles ingen krav om at have danset før. Her er plads til alle der har lyst til at danse og opnå en større kropsforståelse.

Tumlingballetten er et godt alternativ til de 3-årige børn som ikke helt er klar til at starte på vores hold, hvor man danser uden mor eller far. Klik her for tilmelding (åbner 1. juli)

Tumlingballet for 2-3-årige+ én voksen ligger lørdage kl. 10.00-10.30 i vores balletstudie i Fields, pris 260 kr. om måneden, og holdet starter 13. august 2016.

Underviser Julie Valentin

julie-baby-balletJulie er tidligere kongelig balletdanserinde, som nu er fast underviser på Balletkompagniet. Hun kom tilbage fra barsel i foråret 2015 og har siden da arbejdet med ideen omkring ballet for gravide og for børn i alderen 0-3 år. Hun har selv danset gennem sin graviditet lige indtil ugen før hun fødte og har også genoptaget træningen da Mira var bare nogle måneder gammel. Med Julie er alle i trygge hænder, og i undervisningen er der altid tid til en ammepause, at varme en flaske eller til at skifte en ble.

Balletholdene for gravide og børn 0-3 år koster 330 kr. om måneden, og Balletkompagniet har forståelse for den fleksibilitet der kræves omkring tilmelding og afmelding, hvorfor man månedligt kan melde sig til og fra træningen.

Påklædning

Der er ingen krav til påklædning, tag noget blødt tøj på som du kan bevæge dig frit i og føler dig godt tilpas i. Hvis du har langt hår, så sæt det op, så det er væk fra ansigtet. Tag strømper på fødderne de første par gange, og herefter kan du overveje om du vil købe et par ballet-teknik-sko. Skoene har en bestemt ruskindssål hvor man står godt fast. Skoene kan nemt købes gennem vores webshop, så lægger vi dem klar til dig i balletstudiet ugen efter.

18 tanker om “Babyballet & tumlingeballet

  • Helle Keis siger:

   Hej Pernille

   Mandage og lørdage har vi hold for 3årige uden forældre. Holdet for mor+barn er stadig i opstartsfasen, men hvis du ønsker at komme på tirsdag, så er holdet der 🙂

   VH Helle

 1. Christina siger:

  Hej,

  Jeg ville høre, om I overvejer et hold for gravide om aftenen? Jeg vil rigtig gerne på holdet, men jeg har desværre ikke mulighed for at danse i dagstimerne.

  De bedste hilsner
  Christina

  • Helle Keis siger:

   Hej Christina

   Ja, vi vil rigtig gerne etablere et hold om aftenen.
   Hold øje med hjemmesiden, da vi løbende opdaterer den og flytter de hold, som har brug for det.
   Tak for interessen 🙂

  • Christina siger:

   Hejsa,

   Ja. Jeg har lige set det, og jeg kunne virkelig godt tænke mig en gratis prøvetime på fredag, såfremt der er ledige pladser. Hvordan kan jeg tilmelde mig?

   De bedste hilsner
   Christina

 2. Sidse Theill siger:

  Overvejer I et tumling hold i Weekenden? Det er svært at nå til Fields fredag eftermiddag. Mvh Sidse

  • Helle Keis siger:

   Hej Sidse
   Lige pt. har vi det ikke i støbeskeen, men hvis nok ytrer interesse for det, vil vi se på det.

   • Jane siger:

    Jeg er også meget interesset i et mor/barn hold enten i weekenden eller hverdag formiddag, da fredag kl 15.45 er helt umuligt at nå når man har fri kl 15.15.

 3. Inger Vanggaard siger:

  Hej, jeg er en bedstemor, der kunne tænke sig at finde et hold for/sammen med Leah, der fylder 3 år i juli. Det vil blive med start ca. maj måned. Jeg er ikke selv voldsomt mobil (kronisk bækkenløsning) men håber det er nok til at kunne deltage på børn 1-3 år + bedstemor. Vil der køre hold hen over sommeren? Har du betænkeligheder ved at tage en bedstemor med fremfor en forældre?

  De bedste hilsner

  • Helle Keis siger:

   Hej Inger
   Tak for beskeden, umiddelbart er I begge meget velkomne. Jeg svarer dig på mailen.

  • Helle Keis siger:

   Hej Betina
   Tak for kommentaren. Vi har lidt forskellige hold for 4årige, hvor dine tvillinger er velkomne.
   Passer et af de her jer:
   HOLD Ø4 (4 ÅR) BEGYNDER MANDAG KL. 17.00-17.30
   HOLD Ø5 (4 ÅR) – NYT PR. 2016 BEGYNDER LØRDAG KL. 10.35-11.05
   HOLD Ø6 (4 ÅR) BEGYNDER ONSDAG KL. 17.35-18.05

 4. Astrid siger:

  Udbyder I stadig babyballet/gravidballet? Eller kan man i stedet følge med på voksenholdet uden problemer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *