Sikke en forrygende start I har givet Balletkompagniet i City2. Det lader til at der har har manglet kompetent undervisning, for hver dag tikker der et par nye tilmeldinger ind på vores forskellige hold, og vi er rigtig glade for jeres tilslutning.

Balletkompagniet tilbyder 15 ballethold om ugen som er fordelt på mandag og onsdag eftermiddag samt lørdag formiddag og eftermiddag.

Der er stadig nogle hold som der er rigtig god plads på og så er der nogle hvor der er mindre god plads. Selvom vi er åbnet tager vi med glæde imod nye elever, og alle kan følge med her i starten af balletperioden, så kig endelig forbi til en prøvetime!

Herunder et overblik over vores ugentlige ballethold.

voksenballet-balletkompagniet-city2-balletundervisning

 

Alle elever på tåspidsholdene får gratis tåspidssko af Balletkompagniet (værdi 500 kr.)

Tilmeld dig dit hold HER.

 

Find Balletkompagniet:

Balletkompagniet ligger i City2 i Taastrup, tæt på Høje Taastrup St. som er et regionalt trafikknudepunkt hvor både S-tog og fjerntog stopper, derfor er det nemt at komme til Balletkompagniet om man kommer fra København, Valby, Roskilde eller Køge.

Vores elever kommer til balletskolen fra Hedehusene, Taastrup, Albertslund, Ballerup, Vallensbæk, Brøndby, Herlev, Køge, Jyllinge, Ishøj, Solrød og Greve.

Vi glæder os til at se endnu flere børn, voksne og unge!

 

 

9 tanker om “Ballet-elever strømmer til Balletkompagniet i City2

 1. sylvia siger:

  hej, vi er to piger i tyverne der godt kunne tænke os at komme forbi til en prøvetime på lørdag, hvis det er muligt.

 2. Iman Ghadban siger:

  Jeg har en datter på 3 år som jeg rigtig godt kunne tænke mig at tage med til en prøve time, er dette muligt vis der stadig er ledig pladser?

  • Patricia Hartmann siger:

   Kære Anida,

   Det lyder da dejligt. Det er ikke muligt at komme og kigge, men din datter skal mere end velkommen til at komme til en gratis prøvetime. Du tilmelder hende en sådan på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til hvilket hold, hun skal på, kan du skrive til ballet@balletkompagniet.dk, så er vi gerne behjælpelige med at finde et passende hold.
   Bedste hilsner.

 3. Randa siger:

  Hej jeg har en datter på otte og fylder ni 2. oktober hun vil gerne gå til balletOg har lidt at faring er det og det er det er hun ønsker sig om du kan sende til mig på min e-mail

 4. Randa siger:

  Hej jeg har en lille datter på otte til ni år som vil gerne gå til ballet og ønsker det hun har også lidt at faring er det jeg håber jeg hører Freja og i sender på min e-mail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *