Hvem kan starte på Balletkompagniet?

Alle kan gå til ballet og få udlevet sin naturlige danseglæde. Lige meget om du er barn eller voksen, i god form, eller aldrig har trænet før, om du er høj eller lav, og ligemeget hvilken kropstype du har, kan ballet som motionsform/fritidsinteresse være noget for dig.

På Balletkompagniet har vi ballethold fra nybegyndere til meget øvet. Vi har syv studier med hold for alle aldre:

 • Fra 2 år (tumlingehold for barn + voksen)
 • 3 år (ballethold med “se på-dage” sidste 10 min. af klassen sidste træningsgang i måneden)
 • 4 år (ballethold med “se på-dage”)
 • 5 år (ballethold med “se på-dage”)
 • 6-7 år (ballethold med “se på-dage”)
 • 8-9 år
 • 10-12 år 
 • 13-17 år (nogle hold kan tilvælge tåspids-træning)
 • Voksen 

 

Sådan tilmelder du dig  

Her på hjemmesiden kan du se alle vores ballethold i de syv studier. Når du skal tilmelde dig, klikker du på SKEMA OG TILMELDING og opretter en profil. Derefter tilmelder du dig holdet ved at trykke på dit foretrukne studie og finde hold i din aldersgruppe. Snarest derefter vil du modtage en velkomstmail fra os med alle praktiske oplysninger. Du er velkommen allerede til førstkommende træningsdag. Tilmelder du dig sent på måneden vil du få noget af månedskontingentet retur, således at du ikke betaler for noget, du ikke får. Tilmeldingen fortsætter, indtil vi modtager en evt. udmeldelse. Vi glæder os til at møde dig.

BETALING

Balletkompagniets hold betales månedligt. Der betales ved indmeldelsen via betalingskort og abonnement oprettes. De månedlige betalinger løber indtil en evt. udmeldelse. Prisen er et gennemsnit af hele året, derfor er det samme pris hver måned, uanset om der er ferie, helligdage eller forskellige antal undervisningsgange. For ‘gamle’ elever koster juli måned kun kr. 35,- for pladsgaranti – og eleven bliver efter vores anvisning automatisk overført til den nye sæson (alle modtager en mail). Ønsker man ikke pladsgarantien, skal man aktivt melde sig ud senest 25. juni, og så kan man melde sig ind igen pr. 1. august. Elever, som tilmelder sig i juli måned betaler indmeldelse kr. 35,-.

HUSsTANDSRABAT

Hvis flere personer tilmelder sig fra samme husstand (samme adresse), eller hvis samme elev går på mere end ét hold om ugen, betales fuld pris for det første hold (det dyreste) og man får 15% husstandsrabat på efterfølgende hold.

UDMELDING

Hvis du ønsker at stoppe på balletskolen, skal vi modtage en udmeldelse på mail: ballet@balletkompagniet.dk. Udmeldelse skal ske senest d. 25. i måneden og gælder pr. den 1. i den efterfølgende måned. Skriv meget gerne en bemærkning om hvorfor du stopper.

KOMMUNIKATION

Balletskolen kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender info ud omkring undervisning, forestillinger, billetter til forestillinger mv.

Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter mailadresse.

 

 

NÅR DU GÅR TIL BALLET, SKAL DU HUSKE

at komme hver uge og til tiden, det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med ballettimen og rykke hurtigt fremad.

 • at sætte dit hår op i en knold.
 • at have tætsiddende træningstøj på, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

En af de gode ting ved at gå til ballet er, at man lærer noget grundlæggende om disciplin.
Vi lærer vores elever, hvordan man kan have det rigtig sjovt indenfor dansens rammer. Danseglæden bliver nemlig endnu større, hvis man kommer til tiden, respekterer sine kammerater og sin underviser.
Vi lærer vores elever, at sige: ‘Undskyld jeg kommer for sent’ hvis man er så uheldig ikke at kunne komme til tiden og kommer først ind i salen, når der er pause i musikken. På den måde viser man sine kammerater respekt og sørger for, at alle får mest ud af undervisningen.

PÅKLÆDNING

Når man danser ballet hos Balletkompagniet, anbefaler vi, at man køber et par balletsko. Vi sælger balletsko til vores forestillinger. Bare kom i strømper den første gang. Derudover skal pigerne have trikot (rosa strømpebukser) på og en dragt efter eget valg. Gennem vores webshop kan man købe bl.a. dragter og tasker med logo. Drengene kan have gamacher og en t-shirt på. Hvis man har langt hår, skal det sættes op i en knold til ballettræningen. Hvis pigerne ønsker at have et skørt på, er det helt ok, så længe det ikke er længere end lige over knæet.

 

PRØVETIMER

Det er muligt at få en gratis prøvetime på et hold, som ikke er fyldt op. Du kan tilmelde dig en prøvetime HER (vær opmærksom på, at du skal oprette en profil, før du kan tilmeldes et hold). Hvis du efter prøvetimen ønsker at fortsætte på holdet, skal du tilmelde dig via hjemmesiden under punktet SKEMA OG TILMELDING. 

HOLDSTØRRELSE

Vores ballethold kræver syv tilmeldinger, for at holdet kan oprettes – vi finder altid en løsning, men vi kan godt finde på at rykke lidt rundt på holdene, hvis et hold har for få tilmeldinger.