Ændringer i webshopppen

Siden 2015 har Balletkompagniet haft sin egen lille webshop, der har leveret det mest basale ballettøj til vores elever og andre balletglade sjæle. Vi har været glade for at kunne yde den service, men vi må også sande, at Balletkompagniets ressourcer ikke kan hamle op med de større konkurrencedygtige balletbutikker, der findes derude fysisk såvel som online.

Det betyder, at vi i fremtiden vil skrue gevaldigt ned for sortimentet og i stedet holde fokus, hvor vores hjerter ligger: I balletundervisningen og administrationen heraf.

I fremtiden vil webshoppen kun forhandle vores populære balletdragter med broderet logo på og vores personlige hoodies, der bliver sat til salg ved hver sæsonstart, ligeledes med broderet logo samt eget fornavn på brystet.

Der vil være en udfasning af vores nuværende sortiment bestående af balletsko, trikot og skørter, og derfor vil de naturligvis kun blive solgt så længe lager haves. Vores strikbukser er også er en udgående vare, og dem kan du købe til nedsat pris nu.

Det vil stadig være muligt at købe trikot’er ved henholdsvis juleforestilling og Diplomoverrækkelse.

2 tanker om “Ændringer i webshopppen

  1. paola sciortino siger:

    I can not find anything more for 8-9 years on the webshop….Where can I buy the balletdragter for my daughter then? Please give me som suggestions
    Best regards

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *