FAQ

Her kan du få svar på de spørgsmål, vi oftest besvarer.

Vores hjemmeside er bygget op med et tilmeldingsmodul, så for at se din tilmelding skal du først ind i tilmeldings-modulet. Du kommer til tilmeldings-modulet ved at trykke på titlen "TILMELDING" på forsiden.

FOR AT SE DIN TILMELDING TIL ET BALLETHOLD:

Hvis du vil se din tilmelding skal du logge ind på vores tilmeldings-modul. Det gør du ved først at trykke på "TILMELDING" og derefter logge ind nederst i venstre side. Du kan komme til tilmeldingssiden HER.

 

FOR AT OPDATERE DINE KORTOPLYSNINGER:

Vi bruger dine kortoplysninger for at kunne trække det månedlige beløb for balletundervisning på din konto. På forsiden www.balletkompagniet.dk  skal du trykke på TILMELDING (du skal ikke logge ind i toppen af forsiden). Så kommer du ind i vores tilmeldingsmodul. Her logger du ind i venstre side og trykker på MINE TILMELDINGER og her skal du lægge dine kortoplysninger ind.

Første time på Balletkompagniet er altid en gratis prøvetime, men inden da skal du have lavet en tilmelding. Hvis du efter første time ikke ønsker at beholde pladsen, annullerer Balletkompagniet tilmeldingen og returnerer betalingen igen, dog er det vigtigt at du kontakter os inden 2. træningstime på helle@balletkompagniet.dk. Da vi har rift om pladserne kræver start på ethvert hold, at man er tilmeldt på forhånd. Møder du bare op kan vi ikke garantere en plads.

Balletskolen kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender al info ud omkring undervisning, forestillinger, billetter til forestillinger mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mailadresse.

Balletkompagniets hold betales månedligt. Der betales ved indmeldelsen via Dankort. De månedlige betalinger løber i 10 måneder (september-juni). Systemet hæver selv det månedlige beløb og kan stoppes månedligt ved udmelding.
Hver måned er betalingen den samme selvom der er ferier og forskelligt antal undervisningsgange.

Hvis du ønsker at stoppe på balletskolen skal vi modtage en skriftlig udmelding på mail. Udmeldelse skal ske senest d. 25. i måneden og gælder pr. den 1. i den efterfølgende måned. I november og maj måned kan der ikke udmeldes pga. indøvning til forestillinger.

Vi håber at du kommer hver uge og til tiden, det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med balletklassen og rykke hurtigt fremad. Hvis du er forhindret i at komme til undervisning, må du gerne meddele det til underviseren ugen inden. Sygdom kan man naturligvis ikke gardere sig imod.

Ja, når man danser ballet på Balletkompagniet anbefaler vi, at man køber et par balletsko. De kan købes i vores butik for 179 kr. til børn og 249 kr. til unge/voksne. Bare kom i strømper den første gang. Derudover skal pigerne have trikots (rosa strømpebukser) på, og en dragt efter eget valg. Trikots sælger vi for 65 kr. for børn og 95 kr. for unge. Gennem www.balletkompagniet.dk kan man ligeledes købe dragt, skørter og heldragt til drengene. Drenge skal alternativt have gamacher og en t-shirt på. Voksne skal komme i behageligt, tætsiddende træningstøj og håret opsat.
Lad tyggegummi og smykker blive uden for studiet.

Vores ekspeditionstid i butikken er 8 dage.

4 thoughts on “FAQ

 1. Eleonora Beate Gerhard says:

  Jeg har en datter, Eleonora som fyldte 3 år i januar, som er en meget ballet interesseret lille spinkel pige. Jeg kan se sæsonen slutter 17 juni, men er der nogen mulighed for at hun kan kan tilmeldes i Skovshoved for de sidste 2 mdr af sæsonen med øjeblikkelig indmeldelse? På forhånd mange tak, Anne-Sofie

  • Helle Keis says:

   Kære Anne-Sofie

   Tak for din besked – det skulle vi nok kunne finde ud af 🙂
   Jeg synes at Eleonora skal komme og få en gratis prøvetime på lørdag, og hvis det er noget for hende, så tilmelder du hende efterfølgende via vores tilmeldingsmodul her på hjemmesiden. Vi glæder os til at se hende.
   VH Helle

 2. Klaus Dalby says:

  Hej,

  Hvordan opdaterer man kortbetalingerne med et nyt kort, som skal tilknyttes et eksisterende abonnement?

  Spørgsmål/svar skulle måske ind i “FAQ”-sektionen!?

  Mvh. Klaus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *