Her kan du få svar på de spørgsmål, vi oftest besvarer.

Nyttig info om at logge ind på hjemmesiden
Vores hjemmeside er bygget op med et tilmeldingsmodul, så for at se din tilmelding skal du først ind i tilmeldings-modulet. Du kommer til tilmeldings-modulet ved at trykke på titlen "TILMELDING" på forsiden. FOR AT SE DIN TILMELDING TIL ET BALLETHOLD: Hvis du vil se din tilmelding skal du logge ind på vores tilmeldings-modul. Det gør du ved først at trykke på "TILMELDING" og derefter logge ind øverst til venstre. Du kan komme til tilmeldingssiden HER.   FOR AT OPDATERE DINE KORTOPLYSNINGER:

Vi bruger dine kortoplysninger for at kunne trække det månedlige beløb for balletundervisning på din konto. På forsiden www.balletkompagniet.dk  skal du trykke på TILMELDING. Så kommer du til vores tilmeldingsmodul. Her logger du ind i øverst og trykker på MINE TILMELDINGER og her skal du lægge dine kortoplysninger ind.

Hvordan fungerer det, når man starter på balletskolen?
Første time på Balletkompagniet er altid en gratis prøvetime, om du inden har lavet en tilmelding eller ej. Har du tilmeldt dig og ønsker du efter første time ikke at beholde pladsen, annullerer Balletkompagniet tilmeldingen og returnerer betalingen igen, dog er det vigtigt at du kontakter os inden 2. træningstime på bogholderi@balletkompagniet.dk. Da vi har rift om pladserne kræver start på ethvert hold, at man er tilmeldt på forhånd. Møder du bare op er du velkommen, men vi kan vi ikke garantere en plads.
Kan man starte til ballet midt i en sæson?
Ja. Vi sluser løbende elever ind i løbet af sæsonen. Vi fraråder dog at man starter til ballet i maj og november måned, da det er månederne lige op til vores store forstillinger.
Hvordan modtager jeg information om frister, betalinger, forestillinger mv?
Balletskolen kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender al info ud omkring undervisning, forestillinger, billetter til forestillinger mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mailadresse.
Hvordan betaler jeg for balletundervisningen?
Balletkompagniets hold betales månedligt. Der betales ved indmeldelsen via Dankort. De månedlige betalinger løber i 12 måneder (juli-juni), dog er betalingen i juli måned 25 kr. som er vores pladsgaranti til eksisterende elever. Ønsker man ikke pladsgarantien skal man aktivt melde sig ud senest 25. juni, og så kan man melde sig ind igen pr. 1. august. Systemet hæver selv det månedlige beløb og kan stoppes månedligt ved udmelding senest d. 25. i måneden. Hver måned er betalingen den samme selvom der er ferier og forskelligt antal undervisningsgange.
Kan man stoppe på balletskolen i løbet af en sæson?
Hvis du ønsker at stoppe på balletskolen skal vi modtage en skriftlig udmelding på mail. Udmeldelse skal ske senest d. 25. i måneden og gælder pr. den 1. i den efterfølgende måned.
Er der mødepligt på balletskolen?
Vi håber at du kommer hver uge og til tiden, det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med balletklassen og rykke hurtigt fremad. Hvis du er forhindret i at komme til undervisning, må du gerne meddele det til underviseren ugen inden. Sygdom kan man naturligvis ikke gardere sig imod.
Er der en bestemt påklædning man skal have på til balletundervisningen?
Ja, når man danser ballet på Balletkompagniet anbefaler vi, at man køber et par balletsko. De kan købes i vores webshop. Bare kom i strømper den første gang. Derudover skal pigerne have trikots (rosa strømpebukser) på, og en dragt efter eget valg. Gennem www.balletkompagniet.dk kan man ligeledes købe dragt, skørter og heldragt til drengene. Drenge skal alternativt have gamacher og en t-shirt på. Voksne skal komme i behageligt, tætsiddende træningstøj. Alle som har langt hår bedes træne med håret opsat i en knold. Lad tyggegummi og smykker blive uden for studiet.
Hvad hvis mit hold bliver aflyst?
I tilfælde af at underviseren bliver syg, bestræber os altid på at stille med en vikar som første prioritet. Hvis det ikke kan lade sig gøre, tilbyder vi, at elever kan tage den aflyste time på et af vores andre eksisterende hold. Kontingent bliver desværre ikke refunderet.

31 tanker om “FAQ

 1. Eleonora Beate Gerhard siger:

  Jeg har en datter, Eleonora som fyldte 3 år i januar, som er en meget ballet interesseret lille spinkel pige. Jeg kan se sæsonen slutter 17 juni, men er der nogen mulighed for at hun kan kan tilmeldes i Skovshoved for de sidste 2 mdr af sæsonen med øjeblikkelig indmeldelse? På forhånd mange tak, Anne-Sofie

  • Helle Keis siger:

   Kære Anne-Sofie

   Tak for din besked – det skulle vi nok kunne finde ud af 🙂
   Jeg synes at Eleonora skal komme og få en gratis prøvetime på lørdag, og hvis det er noget for hende, så tilmelder du hende efterfølgende via vores tilmeldingsmodul her på hjemmesiden. Vi glæder os til at se hende.
   VH Helle

 2. Klaus Dalby siger:

  Hej,

  Hvordan opdaterer man kortbetalingerne med et nyt kort, som skal tilknyttes et eksisterende abonnement?

  Spørgsmål/svar skulle måske ind i “FAQ”-sektionen!?

  Mvh. Klaus

 3. Anne Marie Eriksen siger:

  Jeg har en datter på 3 (4 til september), som gerne vil gå til dans. Kan det bedst betale sig at hun kommer til prøvetime før sæson slut (20. juni) eller efter start den 8. august? Hvis det var så ville det være i Fields hun skulle gå.

  • Helle Keis siger:

   Hej Anne Marie,

   Det kan bedst betale sig, at komme til en prøvetime i den nye sæson, som starter op den 8. august, da hun så starter op med et nyt hold, som hun kan følges med resten af sæsonen. Du er velkommen til at skrive en mail til helle@balletkompagniet.dk, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det rigtige hold 🙂

   Vh. Helle

 4. Jeannette Krysel siger:

  Kære Balletkompagni.
  Freja er 4 år og hun danser ballet – det bedste hun kan – hele tiden. Derfor synes vi, at hun skal have muligheden for at prøve det af rigtigt.
  Jeg kan læse, hvad I har svaret Anne Marie. Kan det gælde Freja også?
  Vi vil rigtig gerne starte op i Vanløse.
  Bedste hilsner

  • Helle Keis siger:

   Hej Jeannette,

   Tak for din kommentar. I er også meget velkomne til at starte til ballet hos os i den nye sæson.
   Vi åbner for tilmeldingen til den nye sæson den 1. juli, så der kan du gå ind og tilmelde Freja til det hold, du ønsker.
   Hvis du har nogle spørgsmål til hold eller andet, så er du velkommen til at skrive en mail til helle@balletkompagniet.dk.

   Vh. Helle

 5. Jeannette Krysel siger:

  Iøvrigt, når jeg forsøger at tilmelde Freja, kommer jeg ind på tilmeldingssiden for sidste sæson 🙂

 6. Julie siger:

  Hej, jeg har en datter der fylder 2 i december, hun elsker musik og rytmer, så tænkte om det var en mulighed med mor+barn holdet i Skovshoved eller skal hun være fyldt 2 år først?
  Mvh
  Julie

 7. alexandra siger:

  Hej,

  Jeg er gravid og vil meget gerne prøve jeres gravid ballet. Er der en gratis prøvetime, og hvordan fungerer det med tilmelding?

  På forhånd tak,

  Mvh Alexandra

  • Helle Keis siger:

   Hej Alexandra,

   Du er meget velkommen til en gratis prøvetime på tirsdag og efterfølgende kan du tilmelde dig via vores hjemmeside.
   Vi glæder os til at se dig 🙂

   Vh Helle

 8. Anne Sofie siger:

  hej, Jeg har to piger, der lige er startet til ballet og jeg skal nu købe balletsko. Kan man få dem byttet, hvis de ikke passer? Vi kan jo ikke prøve først?

  • Helle Keis siger:

   Hej Anne Sofie,

   Man kan godt få byttet sine køb gennem vores butik. Hvis skoene ikke skulle passe, gives de retur til underviseren og så skal man skrive en mail til butik@balletkompagniet.dk med den størrelse man ønsker. De vil så ligge klar i studiet til dig efterfølgende.

   Vh. Helle

 9. Liselotte siger:

  Hej.
  Betaler man for en fuld måned hvis man starter midt i/ i slutningen af måneden? Hvis der nu kun er en undervisning tilbage i måneden, og første gang er en prøvetime, hvordan fungere det så med den betaling som man laver ved tilmelding?

  Vh Liselotte

  • Helle Keis siger:

   Hej Liselotte,

   Når du tilmelder dig vil det fulde beløb for hele måneden blive trukket, men du kan derefter skrive til bogholderi@balletkompagniet.dk og få refunderet en del af beløbet, så det svarer til det antal træningsgange du har haft i måneden 🙂

   Vh. Helle

 10. Winnie von Kiær siger:

  Hej Helle.
  Er det muligt at få en prøvetime på torsdag 22/9 i Tåstrup på hold nr c40?
  Hilsen Winnie von Kiær

  • Helle Keis siger:

   Hej Winnie,

   Du er meget velkommen til en prøvetime på hold C40 i morgen, den 22./9.

   God fornøjelse.

   Vh. Helle

 11. Christina simonsen siger:

  Hej. Jeg har en datter på 10 år, der har gået til ballet til ballet i 2,5 år. Hun kunne godt tænke sig at prøve tv-modtager undervisning på en anden skole…vi bor tættest på city2, vi vil lægge ud med en gratis prøvetime, men hvilket hold skal hun prøve på? Og hvornår passer det jer at hun kigger forbi? Mvh Christina Simonsen

  • Helle Keis siger:

   Hej Christina,

   Tak for din kommentar. Ud fra din datters balleterfaring vil jeg anbefale hende at prøve hold C24, onsdag kl. 15.30-16.30.
   I næste uge holder vi efterårsferie, men I er meget velkomne onsdag d. 26. oktober 🙂

   Vh. Helle

 12. Birgitte Bille Ahrendt-Jensen siger:

  Hej ,
  Jeg har en datter, der lige er blevet 3 år. Hun vil meget gerne starte til ballet. Kan det lade sig gøre at komme på lørdagsholdet i Fields? Kan ikke finde ud af, om det er tumlingeholdet eller 3 årsholdet, der giver mest mening for en, der lige er blevet 3 år, men tænker nok 3års holdet.

  Vh
  Birgitte

  • Helle Keis siger:

   Hej Birgitte,

   Tak for din kommentar. Jeg vil anbefale, at I prøver holdet for 3-årige, som ligger lørdage kl. 10.35-11.05 i Fields.
   I er meget velkomne til en gratis prøvetime allerede på lørdag 🙂

   Vh. Helle

 13. Birgitte Bille Ahrendt-Jensen siger:

  Hej ,
  Jeg har en datter, der lige er blevet 3 år. Hun vil meget gerne starte til ballet. Kan det lade sig gøre at komme på lørdagsholdet i Fields? Kan ikke finde ud af, om det er tumlingeholdet eller 3 årsholdet, der giver mest mening for en, der lige er blevet 3 år, men tænker nok 3års holdet.

  Vh
  Birgitte

 14. Neha siger:

  Hi,
  My 4.3 years daughter wants to join ballet classes in Fields butik. Can she join in middle os the season now ? Whom and where should I contact regarding details?

  • Helle Keis siger:

   Hi,

   Yes, your daughter is welcome to start in the middle of the season. I have written you an email, with the details.
   Best, Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *