FAQ

Her kan du få svar på de spørgsmål, vi oftest besvarer.

Første time på Balletkompagniet er altid en gratis prøvetime, men inden da skal du have lavet en tilmelding. Hvis du efter første time ikke ønsker at beholde pladsen, annullerer Balletkompagniet tilmeldingen og returnerer betalingen igen, dog er det vigtigt at du kontakter os inden 2. træningstime på helle@balletkompagniet.dk. Da vi har rift om pladserne kræver start på ethvert hold, at man er tilmeldt på forhånd. Møder du bare op kan vi ikke garantere en plads.


Balletskolen kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender al info ud omkring undervisning, forestillinger, billetter til forestillinger mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mailadresse.


Balletkompagniets hold betales månedlig. Der betales ved indmeldelsen via Dankort. De månedlige betalinger løber i 10 måneder (september-juni), for Ørestad dog kun 9 måneder (september-maj). Systemet hæver selv det månedlige beløb og kan stoppes månedligt ved udmelding.
Hver måned er betalingen den samme selvom der er ferier og forskelligt antal undervisningsgange.


Hvis du ønsker at stoppe på balletskolen skal vi modtage en skriftlig udmelding på mail. Udmeldelse skal ske senest d. 20. i måneden og gælder pr. den 1. i den efterfølgende måned. I november og maj måned kan der ikke udmeldes pga. indøvning til forestillinger.


Vi håber at du kommer hver uge og til tiden, det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med balletklassen og rykke hurtigt fremad. Hvis du er forhindret i at komme til undervisning, må du gerne meddele det til underviseren ugen inden. Sygdom kan man naturligvis ikke gardere sig imod.


Ja, når man danser ballet på Balletkompagniet anbefaler vi, at man køber et par balletsko. De kan købes i vores butik for 179 kr. til børn og 249 kr. til unge/voksne. Bare kom i strømper den første gang. Derudover skal pigerne have trikots (rosa strømpebukser) på, og en dragt efter eget valg. Trikots sælger vi for 65 kr. for børn og 95 kr. for unge. Gennem www.balletkompagniet.dk kan man ligeledes købe dragt, skørter og heldragt til drengene. Drenge skal alternativt have gamacher og en t-shirt på. Voksne skal komme i behageligt, tætsiddende træningstøj og håret opsat.
Lad tyggegummi og smykker blive uden for studiet.


Vores ekspeditionstid i butikken er 8 dage.