GLEMT DINE OPLYSNINGER?

FAQ

GENERELLE SPØRGSMÅL

Balletkompagniet har fire balletstudier: Skovshoved: Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg. Undervisningen foregår i Skovshoveds Idrætsforening på 1. sal i balletstudiet. City2: Hveen Boulevard, 2630 Taastrup. Undervisningen foregår på plan 4 i Balletkompagniets eget balletstudie, som ligger overfor fitness dk. Gul indgang er den nærmeste. Vanløse: Bogholder Allé 40, kld., 2720 Vanløse. Undervisningen foregår i balletstudiet som ligger i kælderplan. Ørestad: Ørestads Gymnasium, Ørestads Boulevard 75, 2300 København S. Undervisningen foregår i gymnastiksalen, som er lige ind af hovedindgangen og ned af trappen.

Som udgangspunkt nej. Vi har dog se-på-dage den sidste undervisningsgang i måneden, hvor vi åbner døren og forældre og søskende kan få lov at overvære de sidste ti minutter af undervisningen.

Balletkompagniet er for alle. Det er ikke en forudsætning for tilmelding til Balletkompagniet, at man har gået til ballet i forvejen, så længe man tilmelder sig et begynderhold. Vi har også hold for let øvede, øvede og meget øvede elever.

Ja, man kan få gratis prøvetimer i august, september og oktober og igen i januar og februar og marts. Kontakt balletskolen og aftal en dag via vores kontaktformular, ved at sende en mail til helle@balletkompagniet.dk eller pr. telefon: 71 99 38 31. KONTAKT

Da vi har stor rift om pladserne anbefaler vi at man laver en tilmelding, også selv om man starter med en prøvetime. Første gang er, selvom man er tilmeldt, en prøvetime, og ønsker man ikke at beholde pladsen efterfølgende, returnerer vi tilmelding og betaling. Kursusafgiften betales for langt de fleste hold pr. måned.

ANDRE SPØRGSMÅL

Forældre og søskende kan overvære undervisningen på de fastlagte Se-på-dage (sidste undervisningsdag i hver måned).

Ja. Når man kommer til ballettræning skal man have håret væk fra ansigtet og være iført tøj som man kan bevæge sig i, fx en dragt og trikot (strømpebukser) for pigerne og shorts og t-shirt for drengene. På fødderne kan det bedst betale sig at investere i et par rigtige ballettekniksko, da de har ruskindssåler, og er helt bløde så man rigtigt kan strække tæerne. Balletkompagniet sælger ballettøj og -sko under "butik".

Ja, 10% på begge elever. Vi giver også 10% i rabat på begge hold, hvis eleven går på mere end ét hold om ugen.

Når eleven er fyldt 10 år starter vi træning på tåspidssko. Balletkompagniet forærer alle elever deres første par (værdi 500 kr.).

Hvis du har modtaget en ordrebekræftelse, så har du en plads.

Når man er mellem 3-6 år starter med en opvarmning til musik i cirkel, hvor de ældre elever starter balletklassen med en stangskole. Efter stangskolen hvor man laver øvelser ved barren, fortsætter klassen ude på gulvet med kombinationer og trin som bevæger sig i rummet. Find en beskrivelse af netop dit hold under fanen "tilmelding".

Efter den gratis prøvetime beslutter du om du vil gå på holdet eller ej. Udmeldelse kan se skriftligt til helle@balletkompagniet.dk og vil træde i kraft fra den første i den efterfølgende måned.

Balletkompagniet følger Kommuneskolernes ferier, og har lukket på helligdage. Se vores kalender her Kalender

Hvert år har Balletkompagniet en juleforestilling og en sommerafslutning. Balletkompagniet optræder også til Store Balletskoledag på Det Kongelige Teaters Gamle Scene samt til Tivoli Balletskoledag. Forestillingskalenderen finder du i vores kalender: Kalender

Når man danser styrker man sit musikalske øre og sin hukommelse. Man udvikler og træner sin koncentrationsevne. Man lærer at se detaljer. Man bliver stærkere og mere smidig. Man styrker sin selvtillid, bliver en del af et stærkt fællesskab og har det sjovt!

Al kommunikation mellem elever og Balletkompagniet foregår på mail, så hvis du er tilmeldt et hold og ikke modtager mails er det højst sandsynligt fordi at den email Balletkompagniet har er forkert, eller ender i dit spamfilet. Tjek filtret og hvis der ikke er noget, så send en mail på helle@balletkompagniet.dk med din email, og den vil blive tilføjet hurtigst muligt.

TOP