Store Balletskoledag

Igen i år vil Balletkompagniet være repræsenteret ved Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater.

Det er altid en helt særlig dag for de af vores elever, der får mulighed for at vise deres evner på Gamle Scene i Det Kongelige Teater. Igen i år er Balletkompagniet inviteret, og det er øvede 11-18-årige og meget øvede 7-18-årige elever, der får muligheden for at deltage.

Det Kongelige Teater har i år inviteret os til at optræde søndag den 31. marts 2019 kl. 16.45 og der vil blive holdt generalprøve i kostumer lørdag den 23. marts kl. 15.30-18.00 – Højst sandsynligt i City2-studiet. Mødetider for begge dage følger, når vi nærmer os. Det er vigtigt, at I tilmelder jer hurtigst muligt, så vi kan tage højde for afbud i planlægningen af stykket, som vi skal vise på dagen. 

Følgende hold er inviteret til at medvirke:  

F26
S26
V26
C26
F34
S34
V34
C34
F36
S36
Juniorkompagniet

Vi håber, at alle inviterede kan deltage, da det altid er en sjov og skøn dag for både elever og undervisere. Husk at man skal kunne medvirke til generalprøven for at kunne deltage i forestillingen.  

I kan tilmelde jer HER.

Billetsalget til Store Balletskoledag åbnes den 21. januar 2019 kl. 9.30 og kan herefter købes HER.

Linket fører dig til en lukket side på Det Kongelige Teaters hjemmeside. Det er lukket for at sikre, at alle forældre til optrædende elever får mulighed for at købe billetter. Der er et begrænset antal billetter til rådighed pr. deltager. Derfor må du maks. købe 2 billetter til den dag du/dit barn skal optræde. Fra og med d. 15. februar bliver resterende billetter udbudt til salg.

NB! Pga. krav fra brandmyndighederne skal også børn under 3 år have gyldig billet for at overvære forestillingen. De medvirkende elever overværer forestillingen efter pausen. Derfor skal de maks. 2 billetter inkludere eleven. En anden mulighed er, at den ene af forældrene/ledsagerne overlader sin plads til eleven efter pausen.

Billetpriserne er 100,- 120,- 140,- ekskl. ekspeditionsgebyr og evt. kortgebyr

Oplever du problemer med bestillingen, kan du ringe til Det Kongelige Teaters kundeservice. Tlf. 3369 6969 mandag – fredag: kl. 9.30 – 16. Balletkompagniet har intet med billetsalget at gøre. 

Nye lokaler i City2

Først og fremmest ønskes I alle et rigtig godt nytår, og vi håber, at I har nydt juleferien.

I vores juleferie har vi flyttet vores balletstudie i City2, og vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye, lyse lokaler! Balletkompagniet ligger nu i City2s CDO-afdeling (Copenhagen Designer Outlet) som nabo til Dalle Valle. Det er på plan 2 og den tætteste indgang er BLÅ indgang.  Det er her, vores City2-elever skal møde fra på mandag d. 7. januar, når undervisningen starter op (se oversigt nedenfor).

Det er et lokale uden toilet tilknyttet, så husk at bruge toiletterne i centret inden I kommer til træning.På samme måde som tidligere er der begrænsede omklædningsfaciliteter ved balletstudiet, så kom evt. omklædt hjemmefra.   

Vi glæder os meget til at vise det nye, flotte balletstudie frem.

Huskeliste til juleforestillingen

Kære elever og forældre til elever, der skal optræde i juleforestillingen i den kommende weekend. Vi ved, at der er meget at holde styr på, så her en reminder med lidt praktisk info omkring påklædning til forestillingen.

 

Husk

  • Kostumer lånes af Balletkompagniet og vi medbringer dem på teatret på forestillingsdagen.
  • Alle piger skal medbringe egne lyse trikot og rosa balletsko. Drenge skal selv have balletsko med.
  • Børn med langt hår skal komme med håret opsat i en stram knold (dog med undtagelse af hold som har rollen “småkager” – de skal have to fletninger) og neutrale elastikker og spænder.
  • Vi bryder os ikke om makeup på børn, så det undlader vi ved vores forestillinger.
  • Snacks til børnene er meget velkomne, men det må hellere krumme end fedte, så kostumerne ikke bliver beskidte.
  • Børnene skal tisse af, inden de mødes med hjælpeforældre.

Vi har som altid vores shop med, hvor man kan købe balletsko, trikot og andet ballettøj, men i begrænset antal – så der tages forbehold for udsolgte varer.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen til en hyggelig dag i Portalen!

Balletkompagniet hoodie + adventskalender

Balletkompagniet Hoodie Gold

Vi er blevet spurgt af MANGE gennem flere år om ikke vi kunne producere en Balletkompagniet-hættetrøje, hvor man kan få sit eget navn på, til at have på til og fra træning og som hyggetrøje. Det har taget os tid at finde den helt rigtige, men nu er vi der! Så derfor er det os en glæde endelig at kunne præsentere BALLETKOMPAGNIET HOODIE GOLD.
Det er en bordeaux hættetrøje med lynlås med Balletkompagniet logo på ryggen og på brystet samt personligt navn – begge dele broderet i guld. Den er super lækker og kan forudbestilles allerede nu gennem vores hjemmeside. Den koster 600 kr. og kommer fra str. 3 år til voksen. Du kan bestille den her: https://balletkompagniet.dk/tilmeld/balletkompagniet-hoodie-gold/
Vi synes den er super lækker og glæder os til at se jer i den 🙂
Det kunne måske være en god julegaveidé…

 

Balletkompagniets Adventskalender 2018

I samme åndedrag tillader jeg mig at gøre opmærksom på vores Balletkompagniet Adventskalender 2018 med lækre sager til balleteleven – læs mere om den her : https://balletkompagniet.dk/tilmeld/adventskalender/

Husk at bestille senest 26. november inden kl. 10.00, hvis du vil være sikker på, at den når frem inden 1. søndag i advent.  

Balletkompagniets Juleballet: Den Magiske Grydeske

Og fordi jul og ballet går hånd i hånd nævner jeg også lige at billetsalget til årets juleballet åbner 1. november kl. 10.00 på www.balletkompagniet.dk. – læs i øvrigt mere om juleballetten her: https://balletkompagniet.dk/balletkompagniets-juleballet-2018-den-magiske-grydeske/

Velkommen til gamle og nye elever

Det er allerede godt en måned siden, at vi slog dørene op til en ny sæson på Balletkompagniet. Undervisningen er i fuld gang, der dukker en masse interesserede op til prøvetime, og det er skønt at se både velkendte og nye ansigter ude i vores studier.

Vi har i løbet af august måned været repræsenteret ved et par arrangementer. Først i et optog til Vanløse Byfest, og efterfølgende har en del af vores talenthold, Juniorkompagniet, optrådt til Kulturhavn Festival. Efter pigernes optræden kørte vi en ballet-workshop for de mindste gæster på pladsen med stor succes. Det er altid sjovt og givende at komme ud i “marken” og vise, hvem vi er.

Derudover er de første forberedelser til årets juleballet i fuld gang, og vi glæder os allerede til en magisk weekend i Portalen med alle de danseglade børn.

Alt i alt en forrygende start på denne sæson!

Er du eller nogen du kender interesseret i en prøvetime, er der altid mulighed for det, såfremt der er plads på det ønskede hold. Man kan sagtens bare møde op, eller man kan skrive til os. Vi vil altid gerne være behjælpelige med at finde et passende hold til dig eller dit barn. Læs evt. mere HER.

 

Mange hilsner fra os på

Balletkompagniet.

 

Balletkompagniets juleballet 2018: Den Magiske Grydeske

Nu er det snart tid til vores juleballet!!!

Igen i år producerer Balletkompagniet en juleballet, der er skrevet af en forfatter særligt til os, iscenesat af os selv, og koreograferet af underviserne. Det er årets største produktion med masser af fine kostumer og et hyggeligt juleeventyr for hele familien – vi glæder os allerede enormt meget. Forestillingen spilles på Portalen, Portalen 1, 2670 Greve.

Her kan I se, hvilken forestilling hvert hold medvirker i.

Medvirkende

Her følger jeres mødetider i juleballet-weekenden

Forestillingen varer ca. 1 time og 30 min.

Til juleballetten skal man ikke tilmelde sig som medvirkende – vi forventer, at alle deltager og det er gratis at medvirkende. Kan man ikke deltage, skal det meddeles direkte til underviseren, som vil notere sig det.

Kostumer

Kostumer lånes af Balletkompagniet og vi medbringer dem på teatret på forestillingsdagen. Alle piger skal medbringe egne trikot og balletsko, og man skal komme med håret opsat i en stram knold. Drenge skal selv have balletsko med.

Billetter

Billetter købes gennem www.balletkompagniet.dk. Priser: 130 kr. for voksne og 65 kr. for børn under 11 år. Børn under 2 år som sidder på skødet er gratis.

Video & foto

Balletkompagniet får en video af forestillingen (filmet med ét kamera fra midten af salen), som efterfølgende kan downloades gratis.
Vores fotograf tager situations-stilbilleder, som vil være til rådighed for alle efter forestillingen på vores Facebook-side.

Om årets juleballet

Hvis I er nysgerrige på, hvordan sidste års juleballet så ud, så kan I enten leje eller købe videoen af forestillingen 2017 her: https://vimeo.com/ondemand/denstorenissenapning.

Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os til en dejlig dag i ballettens og julens tegn.

Nu kan du tilmelde dig næste balletsæson

Diplomoverrækkelsen er for længst overstået (og tusind tak for et par skønne dage i Portalen med jer og jeres børn), sommerferien er i fuld gang for de fleste og vores første ballet summercamp er afviklet med stor succes.

Derudover åbnede vi den 1. juli for tilmeldinger til vores hold i den kommende sæson. Der var travlt på hjemmesiden den første dag og vi modtager stadig løbende flere tilmeldinger.

Der er stadig ledige pladser og du kan tilmelde dig eller dit barn via vores hjemmeside HER.

Den nye sæson starter i uge 32 og vi glæder os til at se en masse danseglade elever – nye som gamle.

God sommer!

Nyheder for sæson 2018/19

Denne sæson lakker mod enden, og det giver os fokus på den næste – Så imens vores undervisere og elever øver danse til diplomoverrækkelsen i juni, er vores administration i fuld gang med at forberede til næste sæson, så vi kan yde den bedste balletundervisning til vores elever.

I den nye sæson er vores hovedfokus stadig at vi kan yde og tilbyde en god balletundervisning til gamle og nye elever. De ændringer vi har i den kommende sæson, er ikke noget, der vil have den store betydning i praksis, men vi vil alligevel gerne dele det med jer.

Først og fremmest er vi glade for og stolte af, at tre af vores hjælpepiger har takket ja til at undervise. Allerede nu er de i gang med at lære elever og undervisningsrutinerne at kende, så måske nogle af jer allerede har hilst på Camilla, Patricia og Laura Sofie, der skal undervise i henholdsvis DGI-byen, City2 og Field’s. Alle tre har været hos Balletkompagniet i mange år, og vi glæder os over, at de fortsat gerne vil være hos os – nu ved at lære fra sig.

Vi fortsætter med vores søde og dygtige undervisere:

Juliette Schaufuss – Skovshoved
Johanne Høy – Skovshoved og Vanløse
Michael Hammerbo – Skovshoved
Amalie Peronard – DGI-byen, Fields, City2 og Vanløse
Kirstine Brandt – Vanløse og Field’s
Kristine Drewsen – City2 og DGI-byen
Henriette Lange – DGI-byen
Josephine Berggreen – Vanløse
Julie Valentin – Field’s
Helle Keis – Skovshoved

Derudover vender vores tidligere faste underviser Ida Lodsgaard tilbage, som kommer til at undervise i Skovshoved.

De få ændringer, der ellers vil være i kommende sæson er som følger:

– Vi udvider med en dag mere – og dermed flere hold – i DGI-byen, så udover lørdag og søndag, vil der nu også være undervisning her om tirsdagen.
– Priserne stiger med 20 kr. pr. måned. Dette skyldes højere lokaleomkostninger.
– Helt lavpraktisk hedder Ø-hold nu F for Field’s (istedet for Ørestad).

7-10-årige TALENTHOLD er forlænget til at træne 75 min. i stedet for 60 min.

Vi fortsætter med Juleballet, Store Balletskoledag og Diplomoverrækkelse, hvor vores elever får lov til at optræde på en scene og mærke suset, og så fortsætter vi selvfølgelig med vores populære SE PÅ-dage på hold for de 3-6-årige de sidste 10 minutter af en undervisningstime den sidste dag i måneden.

Vores talenthold Juniorkompagniet fortsætter. Der er audition hertil den 22. juni kl. 16.00 i studiet i Field’s. Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding via Klubmodul. I den nye sæson træner Juniorkompagniet indtil videre hver uge i vores studie i City2 (det kan evt. flyttes i løbet af sæsonen).

Balletkompagniets kalender for 2018/19 er allerede tilgængelig på hjemmesiden, og som det altid har været, bestræber vi os på at holde så få dage lukket på et år som muligt. Dvs. at der rundt regnet er 11 måneders undervisning.

Vi nyder det sidste af denne sæson – og glæder os allerede til den næste!

Summercamp med Juliette Schaufuss

På opfordring af flere af vores elever har vi planlagt endnu en summercamp i år.

Vi har allerede en planlagt summercamp og preseason på sommerprogrammet, men grundet efterspørgsel fra flere af vores elever, har vi nu oprettet endnu en ballet summercamp. Det bliver allerede i uge 27 (mandag til fredag) i vores studie i City2 med vores dygtige underviser Juliette Schaufuss.

Summercampen er en intensiv uge med en masse ballet og sjove oplevelser. I ugens løb øves der på balletteknik, og der indøves et stykke koreografi, som vises frem om fredagen, hvor forældre og søskende er velkomne i studiet til en lille visning af det, eleverne har arbejdet på i ugens løb. Balletcampen er tilegnet elever fra 12 år, der er øvet eller meget øvet.

Hvis du vil se det fulde program og læse mere, så klik HER, hvor du også tilmelder dig summercampen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores dejlige balletstudie i City2.
Obs: Der skal være 10 tilmeldinger, for at summercampen gennemføres. Tilmelding er bindende og skal ske inden 1. juni.

Tak for sidst og billeder fra Store Balletskoledag

I søndags, den 18. marts, optrådte nogle af Balletkompagniets øvede elever traditionen tro på Det Kongelige Teater, og det var ikke bare en flot optræden, men også en rigtig hyggelig dag i fine omgivelser.

Store Balletskoledag er en af Balletkompagniets stolte traditioner, hvor øvede og meget øvede elever fra syv år og opefter får mulighed for at optræde på Det Kongelige Teater. I år havde vi valgt et enkelt udtryk, og alle elever gik ind på den legendariske Gamle Scene iført lavendelfarvede dragter og skørter. Det var smukt og det var skønt at se danseglæden hos så mange elever på én gang. Eneste “problem” var, at tiden gik alt for stærkt!

Vi har lagt nogle billeder af vores optræden på vores Facebook-side, så du kan opleve lidt af magien, hvis du ikke selv sad i salen på Det Kongelige Teater. Vi har forsøgt at fange alle med kameralinsen, men vi kan alligevel desværre ikke garantere, at alle de optrædende er kommet med på billederne.

Du kan gå til vores Facebook-side her!

Til sidst vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for en dejlig dag – Både til elever og de uundværlige hjælpeforældre.