Alle er velkomne til at komme ind til en gratis prøvetime

 

Find det hold, der passer til dig eller dit barn HER

Vi har gratis prøvetimer på de hold, som ikke er fyldt op. Send os en mail på ballet@balletkompagniet.dk, hvis du vil kigge forbi og prøve kræfter med ballettræning. Så aftaler vi hold og tidspunkt. Hvis du efter prøvetimen ønsker at fortsætte på holdet, skal du tilmelde dig via hjemmesiden under punktet TILMELDING. Man er altid velkommen til at tage en ven eller veninde med, som vil prøve at danse ballet.

Udover på vores tumlingehold for de 1-3-årige foregår al undervisning uden forældre i salen. Det gælder også ved prøvetimer, da vi har erfaret, at det faktisk distraherer børnene mere, end det gavner. Derfor er det vigtigt, at man som forælder forbereder sit barn på, at mor eller far venter udenfor salen, så barnet får en god oplevelse fra start.

Husk tætsiddende tøj, eksempelvis en gymnastikdragt og et par strømpebukser – og håret sat op i en knold, hvis det er langt.

Strømper på fødderne er rigtig fint i starten – og bliver du glad for at gå til ballet, ser vi meget gerne, at du har balletsko på. De kan købes via vores webshop eller i en anden dansetøjsbutik.

Ønsker du at tilmelde dig/jer, kan det gøres efterfølgende via vores hjemmeside.
Vi glæder os til at møde dig!