Juleballet 2017

På denne side kan der fra 1. november 2017 kl. 10.00 bookes billetter til Balletkompagniets juleballet:

“DEN STORE NISSENAPNING”

 

“Balletkompagniets juleballet finder sted i Juleby, som er fuld af travle nisser, der arbejder hårdt for at nå det hele til juleaften. Da deres chef, julemanden, er taget afsted i sin kane med gaver til hele verdens børn, ringer nisse-nødtelefonen pludselig. Julemanden kan ikke styre rensdyrene, og kanen er ude af kontrol! Det er nissesøstrene Julle og Sille, som passer på den eliksir, der giver rensdyrene magi til at flyve, men nu er Sille og eliksiren væk! Julle må finde Sille i en fart, og det viser sig, at hun skal ud på en farefuld færd, hvis hun skal nå at redde julen.

Kan Julle mon nå at redde julemanden fra at styrte ned? Hvor er Sille henne? Og hvem er de mystiske tidsdrejere egentlig?

Se årets juleballet og få alle svarene, samt en hyggelig julehistorie om nissemod og søskendebånd tilsat en masse julemagi.”

Forestillingen er et nyskrevet eventyr skrevet af en forfatter, iscenesat af os selv, og koreograferet af underviserne. Det er årets største produktion med masser af fine kostumer og et hyggeligt juleeventyr for hele familien – vi glæder os allerede enormt meget.

Juleballetten 2017 strækker sig over to dage, hvor hvert hold medvirker én dag:

  • Lørdag d. 16. december på “Portalen” kl. 10.00, kl. 13.30 & kl. 17.00
  • Søndag d. 17. december på “Portalen” kl. 10.00, kl. 13.30 & kl. 17.00

Adressen er “Greve teater- og musikhus” på Portalen 1, 2670 Greve.

Medvirkende

De elever som medvirker er dem, som går på hold for 4årige, 5-6årige, 7-10årige og 11-18årige. 3årige, tumlingehold og voksenhold medvirker ikke i juleballetten.

Medvirkende skal forvente at møde ind på teatret ca. en time inden forestillingsstart. Vi sender en præcis mødeplan, når vi nærmer os. Forestillingen varer ca. 1 time og 15 min.

Til juleballetten skal man ikke tilmelde sig som medvirkende – vi melder som udgangspunkt alle til.

Medvirkende børn skal ikke have en publikumsbillet – de deltager gratis og låner kostume af balletskolen gratis. De yngste medvirkende får mulighed for at se forestillingen, da de sidder på de forreste rækker op til scenen. De ældre elever er i garderober bag og under scenen. Kan man ikke deltage, skal det meddeles direkte til underviseren, som vil notere sig det.

Mødetider for medvirkende og hjælpeforældre kommer på en seperat mail.

Herunder kan det ses hvilke elever, der medvirker i de forskellige forestillinger:

(kan du ikke huske holdnummeret, kan du finde det ud fra træningstiden HER – hold i Skovshoved starter med S, City2-hold med C, Ørestad-hold med Ø og Vanløse-hold starter med V i holdnummeret)

NB! Vær opmærksom på at nogle hold medvirker i flere forestillinger.

Kostumer

Kostumer lånes af Balletkompagniet, og vi medbringer dem på teatret på forestillingsdagen. Piger skal medbringe egne trikot og balletsko, og man skal komme med håret opsat i en stram knold. Drenge skal selv have balletsko med.

Booking, betaling og afhentning af billetter

Billetter kan bestilles fra d. 1. november 2017 kl. 10.00 øverst på denne side. Billetterne er nummererede og sælges efter “først til mølle”-princippet. Billetbookingen er bindende og evt. uafhentede billetter betales efterfølgende, opkrævning kommer via mail.

  • Voksenbilletter koster 110 kr.
  • Børnebilletter (børn u. 11 år) 60 kr. (Der skal ikke købes billet til den medvirkende eller hjælpeforældre)
  • Børn under 2 år som kan sidde på skødet er gratis.

Når du har booket billetter, modtager du en bekræftelsesmail, som er din kvittering på, at billetterne er dine. Bestillingen er bindende.

Så snart vi modtager din bestilling, pakker vi nummererede billetter til dig. Billetterne afhentes og betales i billetlugen på Portalen på forestillingsdagen inden forestillingen. Husk kontanter og allerhelst lige penge. Der kan også betales med Mobilepay, men vores erfaring er, at det tager meget lang tid, så for at tage hensyn til hinanden og få køen til at glide, så hæv kontanter og tag med i stedet.

Video

Balletkompagniet producerer en video af forestillingen, som kan lejes for 50 kr. og downloades for 100 kr., så snart den er klippet færdig. Vores fotograf vil tage billeder af forestillingen, som efterfølgende lægges ud på Balletkompagniets facebookside, så alle kan se dem. Ønsker man video og andre billeder, er man velkommen til at tage dem selv, så længe det foregår uden blitz. Vi kan ikke garantere, at alle elever er med på billederne, vi tager.

 

Hjælpeforældre

Til forestillingen har vi brug for hjælpeforældre. Hjælpeforældre er frivillige forældre, som sidder sammen med de medvirkende under forestillingen, følger dem til og fra scenen, sørger for, at alle er i kostumer, har tisset af og har det godt. Elever mellem 4 og 7 år får plads sammen med deres hold i publikumssalen, så de kan se forestillingen. Her sidder hjælpeforældrene med dem, så deres forældre kan se forestillingen fra sine egne pladser. Eleverne afleveres foran scenen inden forestillingen og hentes samme sted efter forestillingen. Eleverne mellem 7 og 18 år er backstage i garderober mv. bag scenen. Hjælpeforældre møder ind 15 min. inden deres hold og bliver til den sidste elev fra holdet er afhentet igen. Vi sætter 1-3 hjælpeforældre på hvert hold, afhængigt af hvor mange elever der er. Ønsker du at være hjælpeforælder, så send en mail til johanne@balletkompagniet.dk med hvilket hold, du ønsker at hjælpe på.

 

Hvis I er nysgerrige på, hvordan sidste års juleballet så ud, så kan I enten leje eller købe videoen af forestillingen 2016 HER.

Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os til en hyggelig dag i ballettens og julens tegn.